Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

The Place: restaurantul în care totul este pregătit așa cum îți dorești (P)

The Place: restaurantul în care totul este pregătit așa cum îți dorești (P)

Experience Sound aduce în Sibiu un restaurant în care toate evenimentele vor fi personalizate exact așa cum vă doriți. Tot ce trebuie este să aveți ideea, iar de restul se va ocupa restaurantul The Place.

Având peste 10 ani de experiență în domeniul organizărilor de nunți, botezuri, evenimente corporate și private, Experience Sound îți oferă de acum și o locație elegantă, selectă și privată, unde evenimentul tău iese perfect.

the place

Situat în Turnișor pe strada Bieltz, în locația fostei „Taverna grecului”, The Place a păstrat elementele autențice tradiționale din Mărginimea Sibiului, cu peste 300 de ani vechime, și le-a îmbinat cu scaune Chiavari, lumini arhitecturale, realizând un ambient elegant, select, intim.

„Punem accent în primul rând pe calitate in tot ceea ce facem: începand cu preparatele din cele mai bune ingrediente, pe care le pregătim in bucătăria proprie, pentru care am fost pana acum cotati doar cu 5 stele, servirea impecabilă și implicarea în cel mai mic detaliu, pentru ca totul să fie perfect. Am luat parte pana acum la mii de evenimente, de aceea putem spune ca nu există întrebări la care să nu avem răspuns si suntem pregatiti pentru clientii nostri. Știm cât de importante sunt aceste momente în viața fiecăruia, de aceea discutam și lucrăm astfel încât să dăm un aer personal fiecărui eveniment în parte”
Aspectul restaurantului este unul cu totul inedit. Ferestrele sunt desprinse parcă din povestirile bunicilor îți dau senzatia căldurii familiale, fiind îmbinate cu eleganța meselor si magia jocurilor de culori arhitecturale, iar totul te face ca pe parcursul timpului petrecut acolo, să te rupi de cotidian.

the place

Să nu mai spunem că bucatele sunt absolut delicioase, iar de acum este mult mai ușor să gustați din preparatele minunate, căci în curând The Place o să pregăteasca și „Meniul zilei”!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

gunoieru

Acum 5 ani

...fara mamaliga ? nu-i bun
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 5 ani

Daca dau banul scrieti doar de bine!! Saracii aia la care mancati voi din cind in cand va iau banii nu va dau!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus