Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

VIDEO. Cum arată cei 9,6 kilometri de autostradă, deschiși traficului astăzi

VIDEO. Cum arată cei 9,6 kilometri de autostradă, deschiși traficului astăzi

Reprezentanții CNAIR au recepționat astăzi lucrările de la Podul Gilău peste Someșul Mic și au deschis traficul pe încă 9,6 km de autostradă.

Podul, în lungime de 320 m, face legătura între Gilău și Nadășelu, astfel că odată cu deschiderea traficului pe acest sector de autostradă, conducătorii auto pot circula pe o lungime de 61 km, între Câmpia Turzii și Nădășelu, se arată într-un comunicat al CNAIR.

Sectorul de autostrada deschis circulației astăzi face parte din proiectul construirii autostrăzii Transilvania, început în 2004, în baza unui contract semnat cu firma Bechtel Internațional Inc. În 30 iulie 2018, a mai fost deschisă ciculația pe 29 km din autostrada Sebeș – Turda.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

HOP

Acum 4 ani

aceiasi constructori ...se va fisura in 5 luni ! dupa 7 luni se va inchide ....traim AICI !
Raspunde

florin

Acum 4 ani

wow !!! cu astia 9,6 km noi de autoostrada si daca mai reusim sa definim familia in constitutie, chiar ca ne doare la banana in urmatorii 100 de ani
Raspunde

McD

Acum 4 ani

...e de bine...inca 5 minute de autostrada---in ritmul asta vom ajunge la cei 2000 km de autostrada din masterplanul de transport in 2000 de ani...succes
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus