Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

VIDEO - FC Hermannstadt -  FCSB 1 la 3. Cinci înfrângeri consecutive

VIDEO - FC Hermannstadt -  FCSB 1 la 3. Cinci înfrângeri consecutive

Actualizare:

FC Hermannstadt a pierdut categoric meciul cu FCSB și rămâne după zece etape în Liga 1 cu doar 7 puncte,  ocupând astfel penultimul loc.

După o primă repriză bună, în care a și condus, FC Hermannstadt nu a mai putut ține piept FCSB în repriza a doua. Partida a fost astfel dominată autoritar de bucureteni, care au înscris de două ori, prin Gnohere și Fl. Tănase, și o mai puteau face.

Toate golurile pot fi văzute aici.

FC Hermannstadt a ajuns acum la cinci înfrângeri consecutive și urmează să joace în deplasare la Universitatea Craiova în etapa următoare.

În etapa a 12 FC Hermannstadt va întâlni pe Astra Giurgiu, meci care este considerat ”acasă” și toată lumea speră că se va juca la Sibiu, pe stadionul municipal.

Știre inițială:

Echipa de fotbal FC Hermannstadt se află la egalitate la pauză, cu FCSB, scor de 1 la 1, meciul contând pentru etapa a 10-a a Ligii 1.

Primul gol al primei reprize a fost marcat de Răzvan Dâlbea, în minutul 25, după un corner. În minutul 36 același Dâlbea a avut un gol anulat pentru ofsaid. În minutul 41 Florin Tănase a reușit să egaleze pentru FCSB.

La meci, care se desfășoară la Tg. Mureș, asistă câteva mii de oameni, însă atmosfera este una foarte liniștită, atipică unui meci de fotbal.

42928813_2247435012153814_5889004237081280512_n

Deși meciul nu excelează din punct de vedere al spectacolului, rezultatul dă speranțe sibienilor în perspectiva reprizei secunde, mai ales că FCSB a avut o singură ocazie de a marca, în afara golului.

Echipe de start:

Hermannstadt: Căbuz - Company, Mijuskovic, Stoica, Tătar - Dîlbea, Antonov - Petrescu, Chalkiadakis, N'Kololo - Blănaru

Rezerve: Began, C. Pârvulescu, Rusu, Tsoumou, Abdurahimi, Serediuc, Dandea

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planic (cpt), J. Morais, Al. Stan - Nedelcu, Ov. Popescu - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

Rezerve: Vlad, L. Filip, Moruțan, Rusescu, M. Roman, Zlatinski, Teixeira

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Konig von Siebenburgen

Acum 5 ani

Pacat de echipa asta! Competenta primariei este direct proportionala cu stadiul constructiei noului stadion! Asa e cand ai o administratie semidocta, autosuficienta, fudula care nu face nimic durabil. Fodor limiteaza numarul de creioane si radiere folosite in primarie, iar Fuego face poze la pietre in Sibiu. Cam asta e munca lor. Trist. Sibiu 2018.
Raspunde

Dumi

Acum 5 ani

Ei sunt oglinda alegatorilor!
Raspunde

Sile

Acum 5 ani

Imi pare rau de Pelicans Pelici, ii om tare bun. Problema e ca vom retrai acelasi clipe. Dansul o sa isi dea demisia, jucatorii aduci de el o sa il roage sa revina si uite asa povestea o sa continue. Din pacate nu inteleg rolul lui Negut, a adus cam multe trompete la echipa. Ce naiba face Iulica Popa? Cu banii pentru salariul lui mai bine angajau un preparatory fizic sau un doctor la echipa. Birt ii om de onoare, a promis stadionul si o sa il avem...fratilor, eu am tot respectful din lume pentru omul asta. I-a intrat in gratii la bunica Fodor si acum are buget de fotbal. Sarmanul Birt cu Fodor... in alta ordine de idei, ce face fratilor, ca Florin Bratu ar cam vrea sa antreneze la Hermannstadt? Dar cum nu ii sibian, ardelean, nu cred ca poate intra in carti... Pacat de echipa...liga 2 in curand...
Raspunde

Sabin

Acum 5 ani

Antrenor de liga a 2 , jucatori de liga 2 a ( gen tătar , dalbea , etc )....pai speranțele sunt ...la liga 2 a....nimic mai mult.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 5 ani

Domnul Birt spune ca nu se teme de retrogradare, dar eu zic, sus si tare, ca se poate teme serios de tot! La ce rezultate avem si la cum arata jocul echipei acum, Pelici ete total depasit de situatie, iar faptul ca se joaca atat de multe etape anul acesta nu ne avantajeaza deoc (raman de jucat la anul etapele cu CFR, FCSB, Craiova, Astra si Iasi). Apoi, in play out, vom juca cu aceleasi curve de echipe gen Gaz Metan (care va face tot posibilul sa ne infunde), Botosani (care in jocul cu noi au prins avioane cu mana, iar in jocurile cu contracandidatele nostre au cam stat capra), etc, basca vor fi arbitraje care, ca si pana acum, ne vor ciupi constant, iar lipsa noastra de experienta ne va pune capac (nu inteleg ce cauta oameni ca Lung, Negut, inclusive Birt, la echipa, pentru ca este nevoie de oameni cu experienta si legaturi in lumea fotbalului)!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus