Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Sute de companii sibiene abonate la Telekom nu mai au internet de două zile

Sute de companii sibiene abonate la Telekom nu mai au internet de două zile

În municipiul Sibiu, cel puțin câteva sute de abonați din zona business ai operatorului național Telekom nu mai au acces la internet de 48 de ore.

“Este un record. Nici Digi nu a reușit această performanță până acum, la abonamente cu cel puțin 50% mai ieftine“, spune un angajat în domeniul IT din Sibiu, a cărui companie nu mai are acces la internet de sâmbătă dimineața, în jurul orei 10:00, aproximativ. De atunci, reprezentanții Telekom nu au reușit, încă, să remedieze problema care afectează – potrivit unor surse – peste 600 de abonați, în special abonați persoane juridice. “Se pare că este afectată inclusiv telefonia mobilă, potrivit unor clienți de-ai noștri. Defecțiunea afectează abonații din mai multe zone ale orașului Sibiu“, arată pentru Turnul Sfatului unul dintre clienții persoane juridice ai companiei Telekom. Acesta a aflat de la serviciul-suport că numărul abonaților afectați ar fi de 600 în Sibiu. Pe de altă parte, companii din subordinea Telekom susțin că, de fapt, defecțiunea este mult mai amplă.

“Sunt clienți care, de exemplu, plătesc 500 de euro pe lună pentru acest tip de abonamente. Pentru furnizarea internetului în mai multe sedii, interconectate rapid, cu viteză garantată și telefonie IP“, descrie unul din sibienii care a sesizat defecțiunea tipul de clienți afectați de problemele din rețeaua Telekom.

Turnul Sfatului a solicitat detalii despre remedierea acestor defecțiuni celor de la Telekom. Până la ora redactării acestei știri, responsabilii de relația cu presa ai Telekom nu au răspuns solicitărilor transmise prin mail. Iar la telefon nu răspunde nimeni.

Sursa foto: graiulsalajului.ro

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

lenroc

Acum 2 ani

Și uite așa, cu un mic articol comandat, ai făcut rost de un telefon nou-nouț, cadou de la niște domni generoși
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

da telekom ii firma frate cu tel drum? Tel de la teleorman?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus