Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

VIDEO-Regizorul Radu Nica despre Referendum: Din punctul meu de vedere, aceasta este o problemă

VIDEO-Regizorul Radu Nica despre Referendum: Din punctul meu de vedere, aceasta este o problemă

Regizorul Radu Alexandru Nica a vorbit la Turnul Sfatului TV despre Referendum și a explicat cum vede el organizarea acestui scrutin.

”Faptul că acest Referendum are loc, din punctul meu de vedere aceasta este o problemă. Faptul că în România anului 2018 se mai discută despre niște lucruri,  din punctul meu de vedere, facem niște pași înapoi. Nu acest Referendum rezolvă această problemă, ci cred că o strategie mult mai complexă din care, de fapt, să se vrea cu adevărat bunul mers și armonia dintre toți membrii acestei societăți. Cred că toți trebuie să ne simțim bine în țara noastră, nu să vină unii și să hotărască: tu trebuie să faci așa, tu trebuie să faci așa!”.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

vasile

Acum 4 ani

Asa ziceam și eu. Numai ca in democratie dacă se strâng unii pe o tema si sunt suficient de mulți au dreptul să ceara un referendum, iar daca acesta este validat prin reguli democratice, atunci nu cred ca se poate spune că hotărăsc unii. Aceasta este dictatura majorității. Ghinion!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus