Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Conducerea Aeroportului: schimbăm sistemul și mărim parcarea

Conducerea Aeroportului: schimbăm sistemul și mărim parcarea

Schimbarea sistemului de administrare a parcării, pentru care Aeroportul a alocat mai bine de jumătate de milion de lei, va fi realizată concomitent cu mutarea accesului pentru creșterea numărului de locuri de parcare.

Extinderea capacității va fi realizată doar prin reconfigurarea accesului și ieșirii. “Vor fi repoziționate intrările și ieșirile din incinta parcării Aeroportului internațional Sibiu pe un amplasament în proximitatea celui actual, care va permite majorarea numărului de locuri de parcare disponibile de la 265 la 285, fără extinderea suprafeței parcării. Noul sistem (pentru care Aeroportul a lansat o licitație zilele trecute – n.r.) va fi alcătuit în principal din două automate de intrare, două de ieșire, patru bariere, două case automate și una manuală pentru plata taxei de parcare“, anunță Marius Gîrdea, directorul general al Aeroportului sibian.

511.000 de lei, fără TVA, este valoarea achiziției noului sistem de administrare a parcării, contract pentru care Aeroportul așteaptă depunerea de oferte până pe 31 octombrie. Potrivit caietului de sarcini, operatorul desemnat câștigător are la dispoziție două luni să livreze echipamentele și alte două săptămâni să le pună în funcțiune. Garanția solicitată noului sistem este de doi ani de la punerea în funcțiune. “În valoarea totală a investiției sunt cuprinse, pe lângă echipamente, software-ul aferent sistemului, mentenanța corectivă pe durata garanției (24 de luni) și școlarizarea personalului“, mai arată Marius Gîrdea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Labus

Acum 5 ani

Faceți în așa fel încât să nu mai parcheze "saraci" pe margine în incinta parcări,vor cu mașina până la terminal dar îi rușine să scoată 5 lei,a și stewarzi sunt de forma vine un sărac cu o mașină mai Acățari și întoarce capul.
Raspunde

ljk

Acum 5 ani

cum zicea o cunostinta care a zburat acum doua saptamani cu avionul: "nu a costat biletul la avion cat a costat masina, parcarea, elea, elea..."
Raspunde

cristi

Acum 5 ani

adica: 600.000 lei pentru 20 de locuri de parcare. nici nu stiu, o fi mult, o fi putin? mie mi se pare cam mult pentru o redesenare a locurilor de parcare si inlocuirea unor bariere care dealtfel functioneaza bine.
Raspunde

McD

Acum 5 ani

Voi vreti cat mai multe zboruri de la Sibiu dar capacitatea de operare a aeroportului la numite ore cu varf de trafic este depasita...daca sunt simultan 3 avioane la sol totul devine tragic pentru pasageri si comic pentru ceilalti...nu mai zic de parcare care era depasita inca de la inaugurare...poate nu ati auzit inca de parcari etajate, se pare ca nu din moment ce ne aburiti cu aceasta marire cu 20 locuri a parcarii...hai noroc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus