Vineri,
23.04.2021
Partial Noros
Acum
14°C

Ia-ți o casă, iar pe loc alegi și mobila. Sibienii sunt invitați în acest weekend la Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări

Ia-ți o casă, iar pe loc alegi și mobila. Sibienii sunt invitați în acest weekend la Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări

Sibienii sunt așteptați timp de trei zile, în acest weekend, la Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări Sibiu. Evenimentul reunește dezvoltatori imobiliari din Sibiu, agenții imobiliare, dar și companii specializate în amenajări interioare și exterioare.

În cadrul târgului, vizitatorii sunt invitați și la un eveniment expozițional de vânzare și prezentare a mobilei, la care vor participa producători și importatori din întreaga țară. Accesul este gratuit.

Ediția din această toamnă a Târgului Imobiliar, Construcții și Amenajări Sibiu debutează vineri, 26 octombrie, la Redal Expo, de pe strada Johann Sebastian Bach, numărul 4.

Evenimentul reunește dezvoltatori imobiliari din Sibiu, agenții imobiliare, instituții financiar bancare, precum și specialiști în servicii de amenajări interioare și exterioare. În cadrul ediției din acest an va avea loc lansarea unor ansambluri rezidențiale noi, care sunt în dezvoltare în Sibiu. Astfel că dacă ați decis că vreți o locuință și ați găsit-o pe cea care vi se potrivește, tot în același loc găsiți și mobila. Ajuns la cea de-a patra ediție, tradițional târgul găzduiește și un eveniment expozițional de prezentare și vânzare a mobilei. Producători și importatori recunoscuți din toată țara sunt așteptați să-și prezinte ofertele.

Salonul de Mobila Sibiu este un eveniment organizat în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România. Vizitatorii vor putea găsi aici mobilier clasic, mobilier modern, canapele, saltele, fotolii şi multe alte accesorii şi elemente de mobilier la preţuri avantajoase, promit organizatorii.

Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări Sibiu începe vineri, 26 octombrie, la ora 12.00 și va fi deschis până duminică, 28 octombrie, ora 18.00.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus