Miercuri,
05.10.2022
Partial Noros
Acum
15°C

ACTULIZARE. Căruțașul rănit grav în urma unui accident pe Târnava nu a supraviețuit

ACTULIZARE. Căruțașul rănit grav în urma unui accident pe Târnava nu a supraviețuit

Ambulanța și SMURD-ul intervin la un accident produs duminică după-amiaza, între un autoturism și o căruță, la ieșirea din Saroș pe Târnava. 

Actualizare 29.10, 8:33. Din păcate, căruțașul nu a supraviețuit.

Actualizare 18:30. Bărbatul, un localnic de 47 de ani a fost scos din stop cardio-respirator și a fost transportat de echipajul Smurd cu medic la Spitalul Județean Sibiu, anunță ISU Sibiu.

Actualizare 16:50. La fața locului au intervenit un echipaj Smurd Dumbrăveni și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. Căruțașul este în stop cardio-respirator și se efectuează manevre de resuscitare la fața locului. A fost trimis în sprijin și un echipaj Smurd cu medic, anunță sursa citată.

Potrivit IPJ Sibiu, căruțașul se deplasa în atelaj spre Sighișoara în momentul în care s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil unde a fost lovit de un autoturism al cărui șofer de 67 de ani efectua regulamentar manevra de depășire.

Traficul se desfășoară alternativ.

Știre inițială. În urma incidentului, căruțașul a fost rănit, fiind momentan în stare de inconștiență, anunță cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Știre în actualizare. 

 

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus