Luni,
21.06.2021
Partial Noros
Acum
16°C

ACTULIZARE. Căruțașul rănit grav în urma unui accident pe Târnava nu a supraviețuit

ACTULIZARE. Căruțașul rănit grav în urma unui accident pe Târnava nu a supraviețuit

Ambulanța și SMURD-ul intervin la un accident produs duminică după-amiaza, între un autoturism și o căruță, la ieșirea din Saroș pe Târnava. 

Actualizare 29.10, 8:33. Din păcate, căruțașul nu a supraviețuit.

Actualizare 18:30. Bărbatul, un localnic de 47 de ani a fost scos din stop cardio-respirator și a fost transportat de echipajul Smurd cu medic la Spitalul Județean Sibiu, anunță ISU Sibiu.

Actualizare 16:50. La fața locului au intervenit un echipaj Smurd Dumbrăveni și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. Căruțașul este în stop cardio-respirator și se efectuează manevre de resuscitare la fața locului. A fost trimis în sprijin și un echipaj Smurd cu medic, anunță sursa citată.

Potrivit IPJ Sibiu, căruțașul se deplasa în atelaj spre Sighișoara în momentul în care s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil unde a fost lovit de un autoturism al cărui șofer de 67 de ani efectua regulamentar manevra de depășire.

Traficul se desfășoară alternativ.

Știre inițială. În urma incidentului, căruțașul a fost rănit, fiind momentan în stare de inconștiență, anunță cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Știre în actualizare. 

 

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus