Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Video. Urs la plimbare străzile din Mediaș

Video. Urs la plimbare străzile din Mediaș

Un urs a sărit în fața unei mașini a Poliției Locale pe strada Baznei, a intrat în parcul din zona podului peste râul Târnava Mare, iar apoi a fugit pe dig. Incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineața în jurul orei 6:30, scrie Novatv.

Cei doi polițiști locali au urmărit ursul, cu intenția de a-l determina să nu se apropie de zona populată. În zona societății Emailul ursul a trecut râul Târnava Mare înot și s-a întors pe malul celălalt spre stadion. Ursul a ieșit apoi din nou în stradă în zona Stadionului Gaz Metan, urmărit fiind de polițiștii locali dar și de un echipaj de jandarmi care a ajuns la fața locului. Ulterior, acesta a intrat pe strada Vasile Pîrvan și a dispărut în pădure.

Forțele au rămas în zonă o perioadă de timp și se mai organizează patrulări repetate pentru a preveni întoarcerea ursului. Este al treilea incident în care sunt implicați urși, după cel de pe Valea Oltului și autostradă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

un sas

Acum 5 ani

Ce sa mai zici...A venit URSUL sa mai trezeasca politia...ca in rest dorm in bocanci pe bani frumosi de la stat..adica de la noi amaratii...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus