Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

ACTUALIZARE Muncitorul suprins de un mal de pământ, în Sibiu, a fost salvat

ACTUALIZARE Muncitorul suprins de un mal de pământ, în Sibiu, a fost salvat

Un muncitor care lucra la un șantier aflat pe strada Lyon a fost surprins în această dimineață sub un mal de pământ care s-a prăbușit.

Actualizare:

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu anunță că persoana prinsă sub malul de pământ a fost extrasă de către pompierii sosiți de urgență la fața locului.

Din primele informații se pare că muncitorul este conștient, însă starea lui generală de sănătate este evaluată medical și primește îngrijiri medicale la fața locului.

Știre inițială:

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, la fața locului au fost trimise de urgență trei echipaje de pompieri și descarcerare, preucm și un echipaj SMURD.

Deocamdată nu se știe starea muncitorului sau gradul de dificultate al intervenției.

Vom reveni cu amănunte.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus