Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Polițiștii sibieni caută doi tineri care ar fi încercat să spargă un bancomat

Polițiștii sibieni caută doi tineri care ar fi încercat să spargă un bancomat

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unor persoane bănuite de săvârșirea tentativei la infracțiunea de furt calificat, în municipiul Sibiu.

La data de 02 noiembrie, în jurul orei 22:32, bancomatul unei bănci comerciale, amplasat pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, a semnalat o eroare de funcționare în sistemul de monitorizare, eroare care ar fi putut fi generată de o încercare de extragere ilegală a unei sume de bani.

În momentul semnalării erorii în cauză, în zona bancomatului respectiv se aflau doi tineri, surprinși de camerele de supraveghere din zonă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la cele două persoane sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon fix 0269/208211, Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus