Duminică,
09.05.2021
Parțial Noros
Acum
5°C

Seară de sărbătoare la Cisnădie. S-a aprins luminatul festiv | FOTO VIDEO

Seară de sărbătoare la Cisnădie. S-a aprins luminatul festiv | FOTO VIDEO

Câteva mii de beculețe s-au aprins aseară peste orașul Cisnădie, pe ritmurile melodiilor Carla’s Dreams, iar 26 de moși au coborât din primărie pentru a le oferi copiilor mici cadouri. Tot aseară a fost luminat, pentru prima dată anul acesta, bradul înalt de peste 40 de metri.

Spre bucuria cisnădienilor, dar și a miilor de vizitatori veniți atât din împrejurimi cât și din restul țării, în orașul de lângă Sibiu atmosfera a fost din nou una de sărbătoare, așa cum este deja tradițional în zonă.

cisnadie iluminat

Miile de beculețe festive s-au aprins după numărătoarea inversă a celor prezenți, iar 26 de moși au coborât pe scara amplasată pe Primăria Cisnădie, oferindu-le micuților mici atenții.

„Cisnădia arată foarte frumos împodobită și cu bradul chiar ne putem mândri. Înâlnirea cu Moșul a fost fenomenală pentru copii”, spune un localnic.

„E frumos, e foarte frumos şi uitaţi copii se bucură şi le place. Şi ne bucurăm şi noi odată cu ei. Bradul e superb şi toate steluţele, e tare frumos”, spune o localnică.

cisnadie lumini brad-21

Întreaga celebrare a continuat apoi cu un concert susținut de Carla’s Dreams, pe scena amplasată în centrul orașului. Concertul a durat aproape o oră, timp în care cele câteva mii de vizitatori au cântat împreună cu artiștii.

cisnadie iluminat cisnadie iluminat

Vizualizari: 1611

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Coca din Draxini

Acum 2 ani

...mult mai frumos ca la Sibiu !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus