Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Primele concluzii ale IPJ Sibiu, după accidentul în care au fost implicați doi polițiști

Primele concluzii ale IPJ Sibiu, după accidentul în care au fost implicați doi polițiști

Polițistul care se afla la volanul autospecialei implicată aseară într-un accident la Porumbacu de Jos ar fi efectuat manevra de întoarcere în momentul coliziunii cu o mașină aflată în depășire, anunță IPJ Sibiu.

Actualizare. În ceea ce privește starea celor doi polițiști, unul dintre aceștia este încă internat iar celălalt a plecat acasă cu recomandări.

„Se află pe secția de neurochirurgie cu traumatism cranio cerebral, disjuncție claviculă și alte contuzii de umăr și bazin. Starea nu este una gravă, dar a rămas sub supraveghere. Cel de-al doilea pacient a plecat cu recomandări din partea medicilor. Are o contuzie toracică și de umăr”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.
Știre inițială. Doi polițiști de la Serviciul Rutier Sibiu au ajuns aseară la spital, după ce au fost implicați într-un accident la Porumbacu de Jos. Potrivit IPJ Sibiu, încă se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cine a fost vinovat de producerea incidentului.
„Șoferul autoturismului a efectuat manevra de depășire a două autovehicule și a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție, în timp ce șoferul acesteia din urmă efectua manevra de întoarcere. Încă se fac cercetări”, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Reamintim că o autospecială aparținând Serviciului Rutier Sibiu a fost implicată într-un accident produs duminică, în jurul orei 17:00, pe drumul național Sibiu-Brașov, în apropiere de localitatea Porumbacu de Jos.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/12/09/doi-politisti-raniti-intr-un-accident-langa-porumbacu-de-jos-transportati-la-spital/

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus