Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Două victime lângă Avrig: coliziune între o autoutilitară și un autoturism

Două victime lângă Avrig: coliziune între o autoutilitară și un autoturism

Șoferul unei autoutilitare care se deplasa spre Brașov a intrat frontal într-o mașină pe DN1, proiectând-o pe un drum lateral.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, accidentul a avut loc pe DN 1, în afara localității Avrig, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță. „În timp ce conducea spre Bvrașov șoferul unei autoutilitare a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în fața sa, proiectandu-l în dreapta, pe un drum lateral”, a transmis Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a instituției.

Șofer autoutilitarei are 21 și este din Vâlcea, iar șoferul autoturismului are 51 de ani și este din Sibiu. Cu acesta în mașină mai era o pasageră de 27 de ani, tot din Sb. Ambii sunt transportați la spital, la fața locului intervenind un echipaj SMURD, potrivit ISU Sibiu. Bărbatul s-a ales cu dereri ale membrelor inferioare, iar femeia - cu durere toracică.

Traficul este înreunat în zonă, transmite poliția.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

wick

Acum 5 ani

cine stie? pt vatamare corporala din culpa faci puscarie ? sau scapi tot timpul ca huidu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus