Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Cinema 2D Elliot: O poveste de Crăciun - O inițiativă caritabilă, parte din proiectul "O zi altfel"

Cinema 2D Elliot: O poveste de Crăciun - O inițiativă caritabilă, parte din proiectul

La doar câteva luni de la inaugurarea Centrului Cultural “Ion Besoiu” Sibiu, TVSat Media Group, în parteneriat cu Asociația POT SĂ AJUT, lansează o nouă inițiativă cultural-artistică menită să susțină educația non-formală și reintegrarea socială a copiilor și a vârstnicilor, un apel la umanitate și mai multă înțelegere față de semenii noștri.

Proiectul ”O zi altfel” a debutat pe data de 6 decembrie 2018 cu evenimentul caritabil ”Dulce Românie”, la care au fost invitați peste 500 de vârstnici aflați în grija azilurilor de bătrâni de pe întreg teritoriul județului Sibiu. Alături de partenerii noștri, le-am pregătit un Moș Nicolae altfel, cu spectacole de muzică tradițională românească, voie bună și multe cadouri.

Vineri, 21 decembrie, ora 10.00, Moș Crăciun cheamă la film, pentru prima dată în viața lor, peste 500 de copilași de la casele de copii. Evenimentul va avea loc în sala mare a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”, cu multe cadouri-surpriză și proiecția de cinema ”Elliot: o poveste de Crăciun”.

”Este îngrijorător faptul că, în România anului 2018, sunt încă extrem de mulți copii care nu au fost niciodată la cinema. Noi, echipa Centrului Cultural ”Ion Besoiu”, împreună cu sponsorii și partenerii noștri, ne-am propus să le dăruim acestora o poveste frumoasă de Crăciun, o experiență pe care nu au mai trăit-o până acum, cu un Moș încărcat de cadouri și multă voie-bună,” spune Adrian Neagu, Președinte TVSat Media Group.

Despre Centrul Cultural “Ion Besoiu”

Centrul Cultural “Ion Besoiu” poate găzdui o gamă completă de activități artistice, atât convenționale cât și neconvenționale și este singurul spațiu de spectacole din Sibiu modernizat la înalte standarde tehnice și de confort pentru spectatori, cu săli prevăzute cu locuri pentru persoanele cu dizabilități.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus