Marţi,
07.02.2023
Ceata
Acum
-13°C

Anunț de mediu

Anunț de mediu

S.C. K&K INVESTMENTS.R.L.”, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul – Continuare dezvoltare proiect “Ansamblu comercial si spatii de servicii” aprobat cu HCL 316/2007, amenajari si retele exterioare, platforma parcare, drumuri de incinta, elemente de semnalistica, organizare de santier – municipiul Sibiu, Calea Surii Mari, DN 14, nr. 37, jud. Sibiu.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, in zilele de luni – joi intre orele 08.00 – 16.30, vineri intre orele 08.00 – 14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu.

K&K INVESTMENT S.R.L.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

miki maus

Acum 4 ani

Ar fi frumos sa depuna documentatia si in atasamentul anuntului din ziar.... Asta daca nu au de ascuns ceva. Doar au fost si alte proiecte mai transparente. Sunt interesat sa vad ce solutie are Primaria Sibiu in legatura cu accesul la aceasta investitie.... mai ales in legatura cu traficul cand este zi de targ
Raspunde

Sloan

Acum 4 ani

Cel mai bine ar fi sa îți cauți un job, așa ai fi și ti util societății. Toți șomerii se visează influenceri...
Raspunde

Aer Bolnav

Acum 4 ani

Inutilii de la mediu....hello ! Nu va trece prin mintile alea seci sa faceti ceva cu rablele din trafic care baga boala in populatie ? Sau daca moare lumea de boli grave de plamani sau cancere ori atacuri cerebrale din cauza incompetentei voastre si nu se observa imediat nu se pune ? Voi va cam ocupati cu taieri de panglicu, spagi si alte activitati, habar n-aveti ce ar trebui sa faceti, impostorilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus