Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Au spart un stand de pe Bălcescu, pentru patru bucăți de porumb | VIDEO

Au spart un stand de pe Bălcescu, pentru patru bucăți de porumb | VIDEO

Proprietarul unuia din stand-urile la care se vinde porumb de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu s-a trezit cu camera de supraveghere spartă și porumbul furat. Bărbatul a reușit să vadă însă pe camera de filmat fața celui care i-a spart aparatul.

Potrivit proprietarului stand-ului de porumb, se pare că ar fi vorba de patru băieți minori. Pe unul dintre ei l-a și prins, spune acesta, însă polițiștii i-au recomandat să îl lase în libertate până se face ancheta.

„I-am înregistrat pe cameră. Se vede clar când sparg camera de supraveghere, când dau cu ciocanul în coșurile de gunoi de pe Bălcescu...Am depus plângere la poliție, chiar l-am prins pe cel care mi-a spart camera dar recomandarea Poliției Municipale a fost să îi dau drumul și să aștept soluționarea anchetei. La ora 12:40 erau pe Bălcescu în noaptea pe 12 spre 13 decembrie, atunci când pe alte câteva străzi au fost sparte niște mașini. Atunci vinovați erau patru tineri din ce am înțeles și în cazul meu fiind tot patru. Nu știu dacă o fi aceiași”, a povestit Lucian, proprietarul standului, pentru Turnul Sfatului.

Se pare că băieții ar fi vrut doar să fure porumbul, dar înainte de asta au spart camera în speranța că nu vor fi prinși.

„Au spart camera și mai aveam patru bucăți de porumb care oricum urmau să fie aruncate la gunoi. Au spart camera pentru nimic, doar ca să fure porumbul respectiv și sarea. Furtul are o valoare doar pentru camera pe care au spart-o”, a mai spus bărbatul.
hoti porumb (5) hoti porumb (3)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

diana

Acum 5 ani

animale
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Hoasca Vizorista

Acum 5 ani

Vai...asemenea animale. Astia trebuie bagati la parnaie, nu baietii fini ca Dragnea, Mazare sau Ghita, printre altii, care se zvarcolesc nevinovati in chinuri ca-i acuza universul paralel din galaxia Andromeda de faptul ca sunt niste penali nenorociti care au ruinat Romania. Nu, domnilor... nenorocitii astia care fura porumbul.. asta e marele pericol. Pai nu ?! De cand sunt copii pe strada in Romania a venit vreun reprezentant PSD sa se intereseze de ei ?!... sau pentru ei sunt doar viitori votanti fideli, numa buni de prostit.
Raspunde

Lucian

Acum 5 ani

13 zile de cand am depus plangerea la politie si inca nu am fost contactat pentru detalii. Oare trebuie sa-mi fac singur dreptate?
Raspunde

TiTi

Acum 5 ani

alti asteptau 20 de ani pentru un rahat de pasaport sa plece, si tu te plangi ca in doua saptamini nu se ocupa nimeni de 4 mamalige pe bati ? Hai fi mai serios, curcanul are alte probleme mai private............
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus