Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Teatrul de Balet Sibiu se întoarce, în 2019, în lumea lui Eugen Ionesco

Teatrul de Balet Sibiu se întoarce, în 2019, în lumea lui Eugen Ionesco

Dansatorii Teatrului de Balet Sibiu revin în 2019 cu una din cele mai apreciate reprezentații, un spectacol de dans contemporan, în coregrafia Monicăi Fotescu-Uta, „Trilogia Ionesco”.

Balerinii sibieni îi așteaptă pe toți iubitorii dansului duminică, 27 ianuarie, de la ora 19, la Sala Thalia, pentru a face o incursiune în lumea absurdului lui Eugen Ionesco. Opera marelui dramaturg român este sursa de inspirație a spectacolului în trei părți, care îi va purta pe spectatori prin ”Lecția”, ”Scaunele” și ”Rinocerii”, pe muzica lui Antonio Vivaldi, Thomas Tallis, Edith Piaf şi Art Blakey, transmit reprezentanții TBS.

Dacă „Lecţia“ aduce în prim plan o elevă silitoare, însă nu foarte dotată intelectual, un profesor care nu are răbdare cu ea şi o menajeră demonică, împreună cu o serie de situații ce se încheie cu o tragedie, „Scaunele“ ”vorbesc” despre singurătatea umană. Doi vârstnici, care se pregătesc de o vizită, fac rost de multe scaune pentru vizitatorii, pe care doar ei îi pot vedea. Ultima parte a spectacolului, „Rinocerii“,  prezintă conflictul dintre individ şi societate.

Biletele pentru acest eveniment pot fi cumpărate fie online, de pe kompostor.ro, fie de la casa de bilete aflată în Parcul Tineretului, nr.1, la parter.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus