Joi,
28.01.2021
Innorat
Acum
-1°C

O mare companie germană își mărește capacitatea de producție la Sibiu și se mută în sediu nou

O mare companie germană își mărește capacitatea de producție la Sibiu și se mută în sediu nou

Compania ODU România, unul dintre principalii furnizori internaționali de sisteme de conectare, a finalizat un nou sediu în Sibiu.

Reprezentanții companiei anunță că întreaga producție va fi mutată în noua locație, întinsă pe o suprafață de 48.000 m², care oferă cu 30% mai mult mai mult spațiu de producție. Hala include spații sociale, o cantină și 120 de locuri de parcare.

„Una dintre provocări a fost aceea de a proiecta prima noastră hală de producție în afara Germaniei", explică Adrian Costin, Director General al ODU România, Sibiu.

Prima dată, ODU Sibiu a fost înființat în anul 2006 și funcționează sub denumirea ODU România Manufacturing S.R.L. Noua locație este situată foarte aproape de Aeroportul Internațional din Sibiu și aproape de centrul orașului, ușor accesibil cu mașina sau cu autobuzul. Mai mult de 550 de persoane lucrează pentru ODU în Sibiu.

„Pentru ODU, un loc de muncă bun reprezintă un mediu în care oamenii pot crește, iar cuvântul „echipă” are un înțeles mai profund. Valorile promovate sunt o cultură organizațională deschisă și un cadru perfect pentru dezvoltare personală”, mai spune Adrian Costin, într-un comunicat de presă.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus