Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

ACTUALIZARE VIDEO Accident spre Ocna Sibiului: o mașină a intrat într-un microbuz cu 11 persoane; șoferul a fugit

ACTUALIZARE VIDEO Accident spre Ocna Sibiului: o mașină a intrat într-un microbuz cu 11 persoane; șoferul a fugit

ACTUALIZARE În accidentul de la ieșirea de pe autostradă a fost implicat un microbuz în care se aflau 11 persoane și un autoturism care a intrat în acesta.

Potrivit IPJ Sibiu, șoferul mașinii care conducea spre aeroport a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz transport persoane, condus regulamentar spre Ocna. „Imediat după impact, șoferul autoturismului a abandonat mașina și a fugit pe câmp. Se fac verificări în vederea identificării acestuia”, a transmis Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.

Potrivit informațiilor polițiștilor, în microbuz se aflau 11 pasageri plus șoferul. În total, trei adulți și doi minori s-au ales cu răni ușoare și au fost transportați la spital, conștienți. Adulții erau în microbuz, iar cei doi copii - în mașină.

Traficul în zonă este blocat total.

Știrea inițială: Doi adulți și doi copii s-au ales cu răni ușoare în urma unui accident rutier produs sâmbătă seara la ieșirea de pe autostrada A1 spre Ocna Sibiului.

ISU Sibiu a transmis că este vorba despre două femei și doi copii care sunt răniți ușor. Aceștia au fost evaluați medical la fața locului de către două echipaje SMURD din cadrul instituției.

Cele patru persoane au fost transportate la spital.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5605

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vlad MH

Acum 5 ani

A fugit ca asa sante-ti voi sibieni mandrii si ia fost frica ca al omora-ti!
Raspunde

Santa

Acum 5 ani

Vladut, mananci kk...cu tot respectul...
Raspunde

Ion Grigore

Acum 5 ani

Numere rosii expirate? Poate si putin alcool.
Raspunde

Sibianul

Acum 5 ani

Daca tăceai era mai bine. Mă troll-ule nu te ai saturat să bagi ura ta in toate comentariile. Ai face mai bine sa te duci acasă la Oltenia și să îți vezi de plantația de praz.
Raspunde

Taci acolo

Acum 5 ani

N-are cum sa fie sibian de-al tau ca aici toti sunt culti in cap si avuti, nu ca prapaditii de olteni, asa-i? Scarboasa specie a ajuns sibianul mandru!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus