Vineri,
12.08.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Expoziție de găini de curte și iepuri de rasă, în weekend

Expoziție de găini de curte și iepuri de rasă, în weekend

Peste 150 de păsări de curte, găini și cocoși, porumbei ornamentali, raţe de rasă şi două lebede, precum și 30 de iepuri de rasă vor putea fi admirați în weekend.

În perioada 8-10 februarie sibienii sunt invitați să viziteze o expoziție interesantă și atractivă mai ales pentru copii.

Expoziția este cu vânzare și are loc la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Terezianum Sibiu (fostul L.I.A), situat pe str. Postăvarilor, nr.18.

Evenimentul este organizat de Direcția Agricolă Județeană Sibiu, de Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Expoziția este deschisă vineri, între orele 12 - 18, sâmbătă, între orele 9 -18, şi duminică între 9 - 14.

Biletul de intrare este în valoare de 5 lei pentru adulți, 2 lei pentru copii, iar cine vrea sa participe la tombola mai achită 1 leu, toate biletele fiind câștigătoare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Andra

Acum 3 ani

Asta e cel mai mare eveniment din Sibiu in ultimii ani!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus