Duminică,
17.10.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
8°C

Handbaliștii sibieni joacă în deplasare cu doi jucători în minus

Handbaliștii sibieni joacă în deplasare cu doi jucători în minus

HC Sibiu joacă în această după-amiază un nou meci în deplasare, în Divizia A. „Urșii” sibieni dau piept cu HCM Sighișoara, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Radu Voina”.

Handbal Club Sibiu joacă al doilea meci la rând în deplasare, în decurs de o săptămână. După ce marți au disputat partida cu AHC Potaissa Turda, pierzând la o diferență de doar un gol (29-28), handbaliștii sibieni joacă azi un nou meci în campionat. HC Sibiu se deplasează la Sighișoara, pentru al doilea meci din partea a II-a a campionatului.

Deși se așteaptă la un o confruntare dificilă, urmând să întâlnească un adversar puternic, oficialii echipei speră la un joc bun al elevilor săi.

„Este un meci mai greu decât cel pe care l-am jucat în etapa precedentă. Sighișoara este o echipă cu pretenții și buget, care în pauza competițională s-a întărit cu un jucător bun din Liga Națională. Joacă acasă și sunt favoriți, dar noi vom încerca să ne facem jocul. În ciuda accidentărilor pe care le avem în lot, mergem acolo motivați să obținem puncte”, a declarat Matei Damian, președintele HC Sibiu.
Ovidiu Pasere și Mihai Blaga, absenți și la meciul din etapa precedentă, nu s-au refăcut după accidentările suferite și nu vor putea evolua nici astăzi.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Adio sperante

Acum 2 ani

Din titlu : joacă în deplasare cu doi jucători în minus. Sa intelegem ca joaca doar in 5 oameni ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus