Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Întârzieri la Aeroportul din Sibiu: zboruri amânate cu peste 3 ore

Întârzieri la Aeroportul din Sibiu: zboruri amânate cu peste 3 ore

Mai mulți sibieni și turiști care aveau zboruri programate azi dimineața spre Germania sau Israel au fost nevoiți să aștepte cel puțin jumătate de oră în plus pentru a decola. Cea mai mare întârziere a fost de mai mult de 3 ore.

ACTUALIZARE 15:20> Aterizarea la Aeroportul Internațional Sibiu se realizează în condiții operaționale normale. În ceea ce privește degivrarea aeronavelor, acest proces revine în sarcina aeroportului.

„În cursul zilei de azi, s-au înregistrat întârzieri din cauza necesității efectuării proceselor specifice operării în condiții de iarnă. Precipitațiile sub formă de zăpadă cu conținut ridicat de apă au îngreunat procesul de degivrare a aeronavelor, determinând, implicit, creşterea timpului necesar pentru degivrarea acestora”, a transmis Bianca Luță, specialist marketing - AIS.

Mai jos regăsiți situația detaliată a zborurile cu plecare de pe Aeroportul Internațional Sibiu cu întârziere:

Sibiu - München (Lufthansa): ora programată plecare 06:05, oră decolare 07:18; Sibiu - Tel Aviv: ora programată plecare 06:10, oră decolare 06:43; Sibiu - Dortmund: ora programată plecare 07:10, oră decolare 09:29; Sibiu - München (Tarom) ora programată plecare 07:15, oră decolare 10:51; Sibiu - Bucureşti: ora programată plecare 12:10, oră estimată plecare 14:30; Sibiu - Nurnberg: ora programată plecare 12:45, oră estimată plecare 14:15.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Sibianul zburator

Acum 2 ani

A avea un aeroport international cu angajatii actuali este similar cu a incredinta pentru reabilitare o catedrala gotica unui roman verde din Slatina!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus