Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

FC Hermannstadt l-a vândut pe Bud la CFR. Birț: E prima lovitură financiară de când existăm

FC Hermannstadt l-a vândut pe Bud la CFR. Birț: E prima lovitură financiară de când existăm

FC Hermannstadt l-a vândut pe atacantul Cristian Bud la CFR Cluj după doar o zi de când a devenit jucător al clubului.

”Sunt dezamăgit de plecarea lui Bud, nu mă așteptam. În prima fază am spus că nu pleacă, dar apoi m-am gândit la el și am zis să-l lăsăm să se ducă. E deranjant pentru că a venit cu argumente de ordin familiar. A venit la Sibiu și ne-a spus că nu mai poate sta departe de copil. El semnase contractul cu noi. Aceasta e prima lovitură financiară de când existăm. Ne-am înțeles aseară cu un atacant, dar nu mai vorbim că apoi intervine și Steaua. Sincer, mai căutăm un alt atacant, în caz că ni-l ia și pe ăsta să fim asigurați”, a declarat Teodor Birț la GSP LIVE.

Din informațiile GSP, CFR Cluj ar fi plătit în schimbul lui Bud suma de 20.000 de euro către Hermannstadt.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

FCUV

Acum 5 ani

Bud i-o fi dat lui Birt de o ciorba de burta si s-a dus! Mar conducatori de club, mare primarie, mari jucatori, mare stadion!
Raspunde

Ei, sibianul

Acum 5 ani

Lasand partea cu Birt (se cam stie ce personaj este) si cu primaria (chiar ca aduce aminte de vremea lui Condurat...), nu cred ca putei sa-l fortezi pe Bud sa ramana si sa faca figuratie pana la vara... la urma urmei, sa tot vina jucatori care sa faca un antrenament si sa-i dai cu 20000 euroi (daca o fi reala suma, daca nu o fi bagat Birt alti bani in buzunar, etc. ...)!
Raspunde

Moon

Acum 5 ani

Adevarul e ca Birt asta are nume predestinat.. Nu stiu de ce nu si a urmat calea..
Raspunde

Ultras

Acum 5 ani

FCUV? Vine de la Fc Uventus sau?
Raspunde

Bla bla

Acum 5 ani

Ce cocota de om, dar e de inteles sa se vanda, e din fomistul Medias. Cat despre koloswar, cam traieste de pe urmele noastre (plasa de lumini, acum asta, tentative de festivaluri esuate, exceptie Untold).
Raspunde

S

Acum 5 ani

@bla bla Clujul e al doilea oraș din Romania... De ce sa ne atacam între noi ardelenii?
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 5 ani

Cind il va vinde clubul pe birt si la ce pret?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus