Joi,
22.10.2020
Innorat
Acum
2°C

Scandal la ședința PSD Brăila. Un bărbat a strigat ”Jos PSD!” și ”Trădătorilor!”

17 Martie 2019 11:59

Scandal la ședința PSD Brăila. Un bărbat a strigat ”Jos PSD!” și ”Trădătorilor!”

Un bărbat a intrat în sala în care are loc, duminică, Conferinţa judeţeană a PSD Brăila, strigând „Jos PSD!” şi ”Trădătorilor!”. El a fost evacuat.

La eveniment sunt prezenţi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, miniştrii Rovana Plumb, Sorina Pintea şi Dan Suciu, precum şi Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

Liviu Dragnea urma să participe la Conferinţa Judeţeană a PSD Brăila, însă nu a mai ajuns la eveniment, fiind internat în spital.
Singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PSD Brăila, vacantă după plecarea la Pro România a lui Mihai Tudose, este senatorul Ion Rotaru.
Potrivit ziarului DeBrăila, liderii PSD nu au intrat în clădirea unde se desfăşoara alegerile pe intrarea principală, unde aproximativ 50-60 de persoane scandau lozinci anti-PSD.
Momentul de la minutul 2:10
Unul dintre protestatari a intrat în sala în care se desfăşoară reuniunea PSD şi a strigat „Jos PSD!” şi „Trădătorilor!”. La microfon era Ion Rotaru, care a cerut ca bărbatul să fie evacuat, ceea ce s-a şi întâmplat.
Foto: captură Youtube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

motanul garfield

Acum 1 an

O fi fost vreunul platit de te miri cine...
Raspunde

Ana 1946

Acum 1 an

Aoleu... pericol, daca se trezesc si aia din Braila si realizeaza ce e PSD. Daca se trezesc moldovenii si oltenii sunt terminati groparii natiunii romane.
Raspunde

ANTIPSD

Acum 10 luni

Pierde PSD zilnic. Europarlamentare pierdute, Prezidentialele pierdute, au mai ramas 5 judete PRO PSD si sunt aici in Muntenia. Si vin localele unde vor ramane doar cu 5 judete in 2020. PSD va avea soarta PNTCD(nu mai exista) in viitor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus