Miercuri,
12.08.2020
Partial Noros
Acum
16°C

Internarea lui Dragnea. Iordache: Nu există nicio diferenţă între spitalele de stat şi cele private

20 Martie 2019 14:51

Internarea lui Dragnea. Iordache: Nu există nicio diferenţă între spitalele de stat şi cele private

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a declarat miercuri, în Parlament, referitor la internarea preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea într-un spital privat, că nu există diferenţe între spitalele de stat şi cele private.

"Nu am detalii, este o problemă personală(... )Chiar dacă ştiu, repet, problemele personale trebuie păstrate, cele de sănătate, la nivel personal.(...)Domnul preşedinte Dragnea a avut o opţiune pentru un anumit spital, nu există nicio diferenţă între spitalele de stat şi modul în care sunt trataţi pacienţii într-un spital de stat şi unul privat. Nu cred că pentru o intervenţie sau pentru o internare de urgenţă, aşa cum a avut dumnealui, că s-a internat în cel mai apropiat spital e un capăt de ţară, eu şi colegii mei avem respect pentru modul în care pacienţii sunt trataţi şi în spitalele de stat, cât şi în cele private”, a declarat Florin Iordache, citat de Mediafax.

El a spus că a fost internat într-un spital de stat, iar condiţiile erau ”mai mult decât mulţumitoare.

”Eu am fost anul trecut când am fost operat într-un spital de stat şi modul în care am fost tratat şi condiţiile pe care le-am avut într-un spital au fost mult mai mult decât mulţumitoare. În plus, prin faptul că s-au crescut salariile din sistemul sanitar, prin faptul că au fost alocate şi o serie de instituţii spitaliceşti, şi-au îmbunătăţit condiţiile. Discutăm de aparatură, de construcţia de noi secţii şi aşa mai departe. Sunt premise că sănătatea pentru guvernare a constituit şi constituie o prioritate", a mai spus Iordache.

Comentarii

2 comentarii

yyy

Acum 1 an

stimati telespectatori, deschideti ochii si altele...PSD furnizeaza dusul galben la toata lumea
Raspunde

Vadime unde esti

Acum 1 an

Ce te astepti de la ... Ciordache? Pesedist de vaza, emana la foc mic, constant, o sluga credincioasa, ca o baba pupatoare de moaste
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus