Luni,
01.06.2020
Innorat
Acum
10°C

Accident grav, din neatenția unui tractorist: un băiețel, strivit de o remorcă

22 Martie 2019 18:53

Accident grav, din neatenția unui tractorist: un băiețel, strivit de o remorcă

Un copil cu vârsta cuprinsă între trei și patru ani este supus manevrelor de resuscitare la această oră, după ce remorca unui tractor s-a răsturnat peste el.

Actualizare 19.20 “Copilul a suferit politraumatisme. Este transportat de urgență la Spitalul Luther din Sibiu de către echipajul Smurd. Se află în continuare în stop cardio-respirator“, informează reprezentanții ISU

Știre inițială. Accidentul a avut loc în Cisnădioara, pe strada Bisericii, unde conducătorul unui tractor a basculat o remorcă de pământ. “A lăsat remorca ridicată și a părăsit vehiculul fără să observe că, în partea laterală, între tractor și pământul descărcat este un băiețel în vârstă de aproximativ patru ani. Remorca a intrat în balans și s-a răsturnat peste copil“, rezumă polițiștii sibieni producerea accidentului, în urma căruia copilul a fost grav rănit. Potrivit primelor informații culese de autorități, copilul – care locuiește în apropiere – ar fi ieșit neobservat din curtea casei sale. Au intervenit pentru salvarea băiatului un echipaj SMURD și unul din partea Serviciului județean de ambulanță. “Se efectuează manevre de resuscitare la fața locului“, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru situații de urgență.

accident 1 cisnadioara accident 3 cisnadioara

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus