Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Meci de infarct cu CSM Oradea. Baschetbaliștii lui Fleșeriu au pierdut la mustață

Meci de infarct cu CSM Oradea. Baschetbaliștii lui Fleșeriu au pierdut la mustață

Jucătorii de la BC CSU Sibiu au pierdut astăzi partida disputată acasă cu CSM Oradea. Sportivii lui Dan Fleșeriu au pierdut la diferență de 2 puncte.

Baschetbaliștii de la CSU Sibiu au rupt șirul victoriilor acasă cu o înfrângere în fața propriilor suporteri. În meciul de astăzi, disputat împotriva celor de la CSM Oradea, galben-albaștrii au ratat victoria în ultimele secunde.

După o partidă destul de echilibrată, în care însă orădenii au fost mereu cu câteva puncte în față, pe final de meci jucătorii sibieni au reușit să recupereze o diferență de 13 puncte față de echipa adversă și să ajungă la un pas de victorie. Din păcate, toate eforturile antrenorului CSU și ale Vulturilor în teren, victoria și-au adjudecat-o oaspeții.

La finalul partidei, Dan Fleșeriu, antrenorul galben-albaștrilor a recunoscut că echipa a fost prea puțin agresivă în această partidă.

„E o primă înfrângere acasă, dar poate schimbăm norocul și toată presiunea pe care lumea o punea pe noi că suntem neînvinși acasă nu va mai exista acum. A fost o lipsă de agresivitate extrem de mare, am făcut foarte puține faule, în condițiile în care echipa din Oradea a fost mult mai montată pentru acest meci”, a transmis antrenorul.
Kevin Hardy a fost MVP-ul partidei, cu 17 puncte înscrise, 8 recuperări și 6 pase decisive, fiind urmat de Chris Cooper cu 14 puncte și 5 recuperări și Monyea Pratt, care a reușit să înscrie 12 puncte și a avut 7 recuperări și 3 pase decisive.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus