Duminică,
09.08.2020
Partial Noros
Acum
27°C

Raed Arafat este la Sibiu. Ministrul Secretar de Stat face verificări pentru Summit

28 Martie 2019 14:56

Raed Arafat este la Sibiu. Ministrul Secretar de Stat face verificări pentru Summit

Ministrul Secretar de Stat Raed Arafat este prezent astăzi la Sibiu într-o vizită legată de pregătirile pentru Summit-ul care va avea loc la noi în oraș, pe 9 mai. 

Arafat a venit pentru a verifica și stabili dispozitivele de intervenție pentru misiunile specifice Summit-ului, a transmis cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

„ISU Sibiu a luat și va asigura toate măsurile din competență pentru desfășurarea în bune condiții a misiunilor cu ocazia Summit-ului. Asigurăm toți cetățenii de sprijinul nostru și implicarea în vederea prevenirii și intervenției în caz de situații de urgență. Referitor la vizita domnului ministru secretar de stat Raed Arafat, dumnealui a venit la Sibiu pentru verificarea și stabilirea dispozitivelor de intervenție pentru misiunile specifice Summit-ului”, arată reprezentanții ISU.

Deocamdată nu se știe pentru cât timp va rămâne Raed Arafat la Sibiu.

 

foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Bogo

Acum 1 an

Ba, asta-i cu allahu akhbar sau cum naiba e aia
Raspunde

Piranda

Acum 1 an

cel putin nu haleste slanina
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus