Vineri,
05.06.2020
Innorat
Acum
26°C

Au furat o bicicletă și au ascuns-o. Când au dat nas în nas cu polițiștii, s-au pierdut

29 Martie 2019 12:11

Au furat o bicicletă și au ascuns-o. Când au dat nas în nas cu polițiștii, s-au pierdut

Doi tineri din Vurpăr au fost chestionați în orașul Sibiu, după miezul nopții, de polițiști. Când organele de ordine au descoperit că bărbații nu au știut să explice de ce se aflau în zona străzii Negoveanu la ora aceea, polițiștii au bănuit că cei doi ar fi fost vinovați de dispariția unei biciclete de pe aceeași stradă.

Azi-noapte, în jurul orei 00:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat doi bărbați care se deplasau pe jos, pe strada Negoveanu. După legitimarea celor doi, s-a constatat că este vorba despre doi bărbați în vârstă de 23, respectiv 24 de ani, domiciliați în localitatea Vurpăr, relatează reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma discuțiilor purtate cu cei doi tineri care nu și-au putut justifica prezența în zona respectivă, precum și din investigațiile preliminare efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că cei doi ar fi sustras o bicicleta cu puțin timp în urmă, din spatele unui imobil de pe strada Negoveanu, bicicletă pe care ar fi ascuns-o cu intenția de a reveni pentru a o ridica ulterior, arată sursa citată.

Polițiștii au identificat locul unde era ascunsă bicicleta și i-au condus pe cei doi tineri la sediul Poliției Municipiului Sibiu în vederea audierii cu privire la cele constatate. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca proprietarul bicicletei să fie identificat, iar bunul returnat, mai arată polițiștii sibieni.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Johann Kasapul

Acum 1 an

MOARTE ȚIGANILOR DIN ROȘIA & VURPĂR!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus