Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
14°C

De ce nu se pot cumpăra bilete online la toate spectacolele FITS

De ce nu se pot cumpăra bilete online la toate spectacolele FITS

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu au pus în vânzare biletele pentru mai multe spectacole programate pentru ediția 2019. Multe dintre spectacole însă nu au disponibilă secțiunea de achiziție online. 

Mai mulți iubitori de artă teatrală au încercat în ultimele zile să cumpere bilete pentru spectacolele care vor fi puse în scenă în a doua jumătate a lunii iunie, la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. La unele dintre ele au avut însă probleme atunci când au încercat să le achiziționeze online.

Reprezentanții FITS explică faptul că doar o parte din evenimente au și bilete disponibile în acest moment. Primele bilete pentru ediția 2019 au fost puse în vânzare de Ziua Mondială a Teatrului, celelalte două ture fiind programate pentru 18 aprilie, respectiv 14 mai.

Printre spectacolele ale căror bilete au fost puse în vânzare se află:

Venezuela – Batsheva Dance Company (Israel), un nou spectacol de superlative în dansul contemporan, în care coregraful Ohad Naharin și dansatorii săi explorează dialogul și conflictul dintre mișcare și conținutul reprezentat de aceasta. „Venezuela” are multiple fațete și pune în joc posibilitățile infinite ale artei coregrafice, împingând totodată publicul să pună sub semnul întrebării propria libertate de alegere.

Izvorul dansului / Session – Colin Dunne & Sidi Larbi Cherkaoui (Irlanda, Belgia) este o colaborare între doi artiști extrem de diferiți care au pus explorarea sunetului la baza relaționării dintre ei. Granițele dintre mișcare și muzică, dintre văz și auz se transformă în sursă ludică, creând noi modalități de exprimare sonoră între grațios și absurd.

Dama cu camelii / Li Yaxian – Chongqing Chuanju Theatre (China) propune o reinterpretare a dramei și a sacrificiului unei femei pentru bărbatul pe care îl iubește.

Stelele circului contemporan / La Galerie – Machine de Cirque (Canada) - Sub îndrumarea regizorului Olivier Lépine, șapte artiști de circ de talie mondială și un multi instrumentist propun o incursiune către granița exterioară a acestei arte, acolo unde limitele se estompează.

Doi în unu / One, One & One - Vertigo Dance Company (Israel), un spectacol de dans contemporan de excepție, o creație artistică cu o evidentă conștiință socială, de mediu și comunitară, o reflexie a angajamentului continuu de a explora în profunzime natura umană și conexiunea noastră cu natura.

Cea de a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu se va desfășura între 14 și 23 iunie și are ca temă ARTA DE A DĂRUI. Evenimentul propune, în cele zece zile, 540 de evenimente, în 75 de spații de joc, la care vor participa 3300 de artiști și invitați din 73 de țări.

Programul de spectacole FITS 2019 poate fi consultat pe www.sibfest.ro.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

praf si pulbere

Acum 2 ani

Tanti Bălălău, cand aflati raspunsul la intrebarea care constituie titlul articolului, faceti un alt articol in care sa destainuiti acest secret si cititorilor ?
Raspunde

Lili

Acum 2 ani

Pai raspunsul e simplu, ca asa nu iti dai seama care sunt cele 530 de evenimente, minciuni gogonate maxim! Altfel daca ar fi un program cu adevarat complet se poate numara usor. Pe timpul summitului sunt asteptati 2000 de invitati si e blocat tot, dar la FITS vin 660.000 de spectatori si pe booking o sa gasesti cazare si in ziua FITS. Dar unii mananca gogosi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus