Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

Doi hoți au luat copilul la furat de stâlpi

Doi hoți au luat copilul la furat de stâlpi

Doi bărbați de 30 și 37 de ani au plecat în weekend la furat, cu un minor. Cei trei au fost prinși de polițiștii din Dumbrăveni în timp ce încercau să fure stâlpi metalici.

Cei doi adulți și minorul au fost prinși sâmbătă seara în incinta unei foste ferme viticole din afara localității Hoghilag, în timp ce sustrăgeau 43 de stâlpi metalici, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Polițiștii au constatat că este vorba despre trei persoane cu vârsta de 15, 30, respectiv 37 de ani, domiciliate în localitățile Valchid și Hoghilag.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt, urmând a se stabili toate circumstanțele comiterii faptei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 877

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Republica Teleormăneană România

Acum 5 ani

Păi așa se predă meseria generației următoare „din tată în fiu”! Exact ca la pesedei: din tată comunist la beizadeaua antieuropeană!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus