Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

O nouă campanie de castrări gratuite, în județul Sibiu

O nouă campanie de castrări gratuite, în județul Sibiu

Animal Life Sibiu organizează o nouă campanie de castrări gratuite pentru pisici și câini. Aceasta este prima campanie pe 2019.

Asociația Animal Life anunță prima campanie de castrări din acest an, programată pentru sfârșitul lunii mai, la Șura Mică.

„Pentru că au început pregătirile pentru Maratonul Sibiu, și noi ne-am început încălzirea în felul nostru: organizăm prima campanie de castrări gratuite ale câinilor și pisicilor, din acest an”, anunță reprezentanţii asociației.
În această campanie operațiile de castrare vor fi efectuate de echipa de medici de la R.A.R. Romania, o echipă cu care anul trecut în iulie asociația a reușit să sterilizeze 319 de animale.

castrare animal life

Campania de castrări gratuite va avea loc în perioada 24 – 26 MAI în Șura Mică.

Pentru PROGRAMĂRI completați formularul de AICI sau sunați la: 0723.919.994.

Ca voluntari vă puteți înscrie AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Nelu

Acum 4 ani

Da pentru comunisti cand se face campanie de castrări ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus