Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ovidiu Ganț la TSTV: Eu voi vota clar cu PNL. Să vă explic de ce…

Ovidiu Ganț la TSTV: Eu voi vota clar cu PNL. Să vă explic de ce…

Deputatul Ovidiu Ganț, invitatul de astăzi al Turnul Sfatului TV, explică, printre altele, de ce la alegerile europarlamentare va vota cu PNL.

Întrebat cum comentează anunțul FDGR care îi îndemna pe toți simpatizanții să voteze orice altceva decât pe candidații PSD-ALDE, deputatul Ovidiu Ganț a declarat la TSTV că i se pare logic și că personal va vota pe candidații PNL.

”Mesajul domnului Porr de a se vota orice altceva decât PSD-ALDE mi se pare logic. În ce mă privește, opțiunea este cât se poate de clară, abstracție făcând acum de ce decizii politice vom lua, eu voi vota clar cu PNL, pentru mai multe argumente. Și anume, fiind vorba de alegeri europene, eu aș vrea ca votul meu, Ovidiu Ganț, să meargă la PPE. Cunosc modul în care gândește acest partid, ce politici promovează, îl cunosc pe Manfred Weber – am fost colegi din 2005 până în 2007, știu că este un politician foarte bun, un pro-european, un democrat care sper că va ajunge președintele Comisiei Europene. Mai mult, acest partid a declarat că îl susține pe Klaus Iohannis pentru al doilea mandat de președinte, deci pentru mine nu există echivoc. Este cât se poate de clar că opțiunea mea coincide cu opțiunile lor”, a declarat Ovidiu Ganț la TSTV.
Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Alex

Acum 4 ani

Eu votez clar cu USR-Plus
Raspunde

Sile

Acum 4 ani

Practic tu votezi PDL...dar asta nici nu mai conteaza. Tu o sa iesi bine mersi la pensie in 10 ani dupa ce ai stat degeaba in parlament. Daca ai fi avut sange in instalatie te-ai fi incumetat sa salvezi Forumul la Sibiu. Dar tie ca si lui iohannis, va place doar sa va plimbati prin lume...
Raspunde

yyy

Acum 4 ani

sa salveze Forumul de la ce? data fiind structura etnica a forumului aceasta organizatie va disparea in curand pe cale...naturala. daca esti sas si ai spirit civic si/sau politic si te uiti catre viitor trebuie sa alegi altceva sau macar sa iti pregatesti pasii pentru ce vine dupa.
Raspunde

Nicu

Acum 4 ani

Daca este așa de bine văzut FDGR de către unii votanti,de ce nu ați depus listă proprie la europarlamentare?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Leonard

Acum 4 ani

FDGR ul va câștiga alegerile pentru Primar și Consiliul Județean!
Raspunde

Nicu

Acum 4 ani

Leonard nu fi naiv,primar sunt sanse dar la consiliul judetean e scadere continua!
Raspunde

Sile

Acum 4 ani

pai probabil ca la primar nu e nici o problema, daca pun o matura nemteasca sa fie votata va iesi PRIMAR. Dar este ultimul ciclu al lor si asta ii ingrozeste...au avut orasul pe mana si s-au facut de ras. Dar o buna parte din locuitori si-au dat seama cum sta treaba cu Forumul de fapt.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus