Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-2°C

Măsuri speciale pentru gestionarea traficul auto pe șoseaua Alba Iulia și pe străzile Andrei Șaguna și Morilor în data de 9 mai

Măsuri speciale pentru gestionarea traficul auto pe șoseaua Alba Iulia și pe străzile Andrei Șaguna și Morilor în data de 9 mai

Pentru buna desfășurare a Summitului șefilor de stat și guvern din Uniunea Europeană găzduit de Sibiu în data de 9 mai se vor institui anumite restricții în trafic.

Din 7 mai se va amenaja un culoar special de circulație între Aeroportul Internațional Sibiu și Piața Unirii, pentru transportul delegațiilor către locația de desfășurare a Summitului. Acest culoar se va amenaja prin delimitarea a două benzi de circulație din cele patru disponibile cu ajutorul unor balize. Până în data de 9 mai sibienii vor putea utiliza toate cele patru benzi, inclusiv acest culoar, restricțiile de circulație urmând să se instituie DOAR ÎN DATA DE 9 MAI, ÎNTRE ORELE 6 ȘI 20.

Culoarul de circulație pentru delegații va funcționa în data de 9 mai după cum urmează:

  1. Pe șoseaua Alba Iulia, de la Aeroportul Internaţional Sibiu până la intersecția cu str. Turismului/str. Morilor, banda a doua a fiecărui sens de mers (cea de lângă axul drumului) va fi rezervată culoarului de deplasare a delegațiilor; sibienii pot folosi banda de lângă trotuar de pe fiecare sens de mers.
  2. Pe șoseaua Alba Iulia, de la intersecția cu str. Turismului/ str. Morilor până la intersecția cu str. Bastionului, culoarul de deplasare a delegațiilor se va amenaja pe sensul de coborâre actual. Cele două benzi utilizate în prezent pentru urcare rămân la dispoziția sibienilor pentru circulația spre strada Dealului.
  3. pe strada Andrei Șaguna, de la intersecția cu str. Dealului/str. Bastionului până în Piaţa Unirii, culoarul delegațiilor oficiale se va realiza în contra sens, dinspre strada Morilor spre Piața Unirii, sibienii putând circula pe o singură bandă, dinspre bulevardul Victoriei spre strada Dealului.
Chiar dacă circulația nu se va închide pe aceste trasee, recomandăm sibienilor ca, în măsura în care este posibil și în funcție de direcția de deplasare, să aleagă rute ocolitoare pentru a evita blocajele în trafic. Vă mulțumim pentru înțelegerea pe care o acordați pentru ca acest eveniment la cel mai înalt nivel să fie găzduit în bune condiții de orașul nostru.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bogo

Acum 3 ani

Mult deranj pentru extrem de putin!
Raspunde

eugen

Acum 3 ani

Cine a scris acest anunt nu traieste in Sibiu... La punctul 2 scrie: "Cele două benzi utilizate în prezent pentru urcare" Unde vedeti pe soseaua Alba Iulia 2 benzi la urcare ???
Raspunde

Marius M

Acum 3 ani

Una pentru masini si alta pentru biciclete :)
Raspunde

Raul

Acum 3 ani

Puteau sa ne de-a liber, sa stam si noi acasa . Poate avem noroc sa se "rataceasca" vreunul si sa vada putin cum arata drumurile si in afara culuarului.
Raspunde

Sebastian Florin

Acum 3 ani

Raul, dragule... Nu mai scrie. Iti face rau. "sa ne de-a", de fapt se scrie "sa ne dea", iar "culuarul" e "culoarul". Cred ca ai dreptate, mai bine te lasau acasa, nu cred ca ar fi pierdut nimic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus