Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Cel mai bogat om din Danemarca a pierdut trei copii în atentatul din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca a pierdut trei copii în atentatul din Sri Lanka

Trei dintre cei patru copii ai proprietarului magazinului online Asos, Anders Povlsen, au murit în atacurile teroriste din Sri Lanka, a anunţat un purtător de cuvânt, scrie The Guardian.

Povlsen, în vârstă de 46 de ani, este cel mai bogat om din Danemarca şi este considerat persoana cu cea mai mare întindere de pământ în Scoţia după ce a cumpărat mai multe proprietăţi istorice.

El şi soţia sa, Anne Storm Pedersen, deţin în jur 80.900 de hectare de pământ în Scoţia şi plănuiesc să protejeze zona pentru viitoarele generaţii readucând-o în starea sa naturală.

Averea lui Povlsen este estimată la 7,9 miliarde de dolari.

„Pot confirma că trei copii au fost ucişi. Nu avem alte comentarii şi vă rog să respectaţi dreptul la intimitate al familiei în aceste momente”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus