Joi,
29.09.2022
Ceata
Acum
10°C

Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș vor arbitraj video. ”Așa putem să scăpăm de greșeli”

Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș vor arbitraj video. ”Așa putem să scăpăm de greșeli”

Sibienii vor arbitraj video în Liga 1, însă nu vor să-l plătească. Atât FC Hermannstadt, cât și Gaz Metan Mediaș s-au pronunțat în vederea introducerii sistemului VAR în Liga 1, însă nu pe banii lor, se arată într-un articol publicat de gsp.ro. „Vrem să implementăm sistemul pentru că doar așa putem să scăpăm de greșeli și, în al doilea rând, în marile campionate acest sistem deja există și e funcțional, dă rezultate. Dacă vrem un fotbal corect trebuie implementat VAR-ul în România, dar nu să plătim din drepturile TV. Pentru marile cluburi din România, o cotă-parte nu e foarte importantă, dar pentru echipele mici, câteva mii bune de euro chiar contează! Trebuie găsită o finanțare, un sponsor”, a declarat președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț.

Antrenorul medieșenilor, Edward Iordănescu, s-a pronunțat și el în favoarea arbitrajului video. „Vreau introducerea sistemului VAR în Liga 1! Astfel nu vor mai exista greșeli, scandaluri, contre. Noi am simţit că am fost marginalizaţi în actualul sezon! Despre bani? Eu vreau ca din drepturile TV să se oprească clar bani pentru bugetul de salarii al echipei! Astfel nu o să mai existe întârzieri și va fi un mediu echilibrat. Asta e cel mai important. După, mai vedem”, a declarat Edward Iordănescu pentru gsp.ro.

În total 12 din cele 14 echipe din Liga 1 vor introducerea sistemului VAR, însă numai jumătate ar fi de acord să și cotizeze pentru plata lui.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

S

Acum 3 ani

Pai eu știu ca nicăieri nu cotizează echipele pt var.
Raspunde

bondica abumeyangu

Acum 3 ani

Ce naiba aveti voi nevoie de arbitraj video ca voi nu ajungeti la poarta citeodata deloc in 90 de minute.Sunteti penibili cu bou de Miriuta si Tsoumou in frunte
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus