Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Informare privind depunerea solicitării de emitere a avizului de gospodărire a apelor

Această informare este efectuată de s.c. K&K Investment s.r.l. Sibiu, cu sediul în Sibiu, str. Dealului nr. 24, județul Sibiu, tel. 0747.040270 / 0269.206714, ce intenționează să solicite de la DIRECȚIA APELOR OLT – RM. VÂLCEA, SISTEMUL DE GOSPODĂRIRE A APELOR SIBIU, Avizul de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor “Continuare dezvoltare proiect "Ansamblu clădiri comerciale și pentru servicii" aprobat cu HCL 316/2007, amenajări și rețele exterioare, platforma parcare, drumuri de incintă, elemente de semnalistică, organizare de șantier”, amplasate în Sibiu, Calea Șurii Mari nr. 37, DN 14 Km 3 + 350, jud. Sibiu.

Această investiție este nouă. Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta permanent următoarele ape uzate: ape uzate menajere, ce se vor evacua în canalizarea menajeră din localitate fără epurare și ape pluviale ce se vor descărca în Valea Șerpuită după ce au fost epurate prin separator de nămol și hidrocarburi. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată. Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa: Fîntîneanu Simona, tel.0256/271657.

s.c. K&K Investment s.r.l.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus