Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Președintele FC Hermannstadt se plânge de arbitraje înaintea meciului cu Gaz Metan: N-am cerut niciodată altceva

Președintele FC Hermannstadt se plânge de arbitraje înaintea meciului cu Gaz Metan: N-am cerut niciodată altceva

Președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț, a vorbit despre arbitrajele de care a beneficiat echipa sibiană la meciurile din play-out.

Oficialul consideră că ”alb-roșii” au avut de suferit de pe urma prestațiilor arbitrilor în mai multe jocuri din această primăvară, dând drept exemplu întâlnirile cu Gaz Metan și Dunărea Călărași.

”Am respectat întotdeauna arbitrii și arbitrajul din România. Ne-am plâns foarte puțin de ceea ce s-a întâmplat în teren, dar se pare că, dacă nu spunem nimic și acceptăm deciziile pe care le iau domnii arbitri, nu este foarte bine. Sunt alții care fac atmosferă, care țipă, care plâng, care amenință sau care acuză, iar rezultatele sunt mult mai bune. Nu trebuie să vă aduc aminte decât de meciul pe care l-am jucat la Pitești cu Gaz Metan... Dacă vă aduceți aminte, înainte de acel meci, antrenorul principal (n.a. al echipei din Mediaș, Edward Iordănescu) era destul de vocal vizavi de Comisia Centrală a Arbitrilor și de arbitrii care vin la meciuri. Nu știu dacă a fost o coincidență, sau nu, dar noi am terminat meciul în 9 jucători. La ultimul meci, ca să dau și al doilea exemplu, înainte de a se comunica cine o să ne arbitreze, deja erau speculații și un comunicat de presă dat de către cei de la Călărași. Rezultatul a fost tot așa de bun, dar nu pentru noi. Am avut două penaltiuri neacordate. Atunci, întrebarea e una singură: Ce poziție să adoptăm? Să acceptăm că orice eroare este omenească și i se poate întâmpla oricui, sau să încercăm să fim cât se poate de vocali, să încercăm să facem atmosferă pe toate palierele și la toate nivelurile, să încercăm să obținem și noi ceea ce, până la urmă, ni se cuvine? Mi-aș dori tare mult ca, atunci când este cazul, deciziile să fie corecte. N-am cerut niciodată altceva, am acceptat, dar dacă nu suntem virulenți în a ne exprima atât după, cât și înainte de meciuri, nu cred că trebuie să fim considerați nici mai proști, nici mai fraieri decât alții”, a declarat Birț.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Pepe

Acum 3 ani

Tocmai tovarasu birtu se plinge. E cam mic in comparatie cu jupanii ceilanti din futball. Numai cu cei care vand in piete e viteaz.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus