Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Pizza by Tango, cea mai bună pizza din centrul istoric. Pe încercate!

Pizza by Tango, cea mai bună pizza din centrul istoric. Pe încercate!

Deschis în Piața Mică cu câteva zile înainte de Paști, Pizza by Tango aduce în Sibiu un concept nou, cel al pizza-bar-urilor, care sunt foarte la modă în București și alte orașe mari.

Ideea din spatele localului este una simplă, respectând tradiția celebrului preparat italian, însă unică în Sibiu.

”Ce oferim noi nu mai există în Sibiu. Avem un altfel de aluat pentru pizza, la care am ajuns după foarte multe încercări. Folosim o făină specială pe care o aducem din Italia. Aluatul este lăsat trei ore la dospit la cald, după care îl punem cel puțin 24 de ore să stea la rece. Abia pe urmă se poate folosi, însă rezultatul merită cu prisosință. Prin acest proces blatul de pizza devine foarte subțire, asemănător cu cel al pizzei autentice din Italia. Totodată el este mult mai ușor de digerat”, spun reprezentanții Pizza by Tango.
WhatsApp Image 2019-05-03 at 12.03.04

Rezultatul este unul delicios, unic în Sibiu. Sortimentele de pizza oferite sunt originale, de inspirație italiană, iar meniul se schimbă periodic. Spre exemplu, puteți încerca o ”Pizza patate e tartufo”, care conține aluat, cartofi, trufe, ulei cu rozmarin și usturoi.

”Pentru clienții care preferă o pizza clasică avem zeci de variante de topping-uri. Pornim de la o bază simplă și putem adăuga orice dorește clientul, iar prețul rămâne același, indiferent ce alege”, mai spun reprezentanții Pizza by Tango.

WhatsApp Image 2019-05-03 at 12.04.25

Cine merge să încerce Pizza by Tango găsește în meniu și o cafea de calitate, ori un fresh de portocale. Nu lipsesc nici croissantele și biscuiții proaspeți de casă.

Nu în ultimul rând, începând cu săptămâna aceasta Pizza by Tango servește pizza la felie. Sortimentul se schimbă în fiecare zi și felia este una foarte generoasă.

Mai multe detalii despre noutățile Pizza by Tango puteți afla urmărind pagina de facebook sau pe cea de instagram  a pizza-bar-ului.

WhatsApp Image 2019-05-03 at 12.05.13

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus