Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Look Festival Sibiu – prima ediție a celui mai mare eveniment dedicat sănătății, frumuseții și sportului

Look Festival Sibiu – prima ediție a celui mai mare eveniment dedicat sănătății, frumuseții și sportului

La finele acestei săptămâni este programată prima ediție a Look Festival Sibiu, eveniment care își reunește în același loc furnizori recunoscuți din domeniul sănătății, frumuseții și sportului.

Printr-o ofertă care pornește de la produse de cosmetice, articole de îngrijire personală, îmbrăcăminte, accesorii sau bijuterii și până la evenimente interactive sau demonstrații sportive, Look Festival Sibiu își propune încă de la prima ediție să devină “cel mai mare eveniment de fashion, health& beauty, servicii medicale, spa și wellness din întreaga regiune“, anunță organizatorii evenimentului.

Vizitatorii primei ediții, programată în zilele de 18 și 19 mai 2019, vor avea parte de o serie de acțiuni creative și interactive. Spre exemplu, în zona denumită Look Arena vor avea loc demonstrații sportive la care sunt invitați să ia parte cât mai mulți sibieni. Totodată, în cadrul aceleiași zone sunt programate prezentări de hair styling pentru diferite evenimente, dar și sesiuni de machiaj și alte “demonstrații de frumusețe“. În plus, întreg evenimentul va fi animat de workshop-uri, prezentări de specialitate și concursuri pentru vizitatori.

„Alături de partenerii noștri de la Redal Expo, putem oferi vizitatorilor un eveniment expozițional cu vânzare, împărțit în două zone de interes: fashion și health & beauty, reușind astfel să acoperim cele mai importante ramuri din domeniul sănătății și frumuseții, iar vizitatorii putând astfel, să intre foarte ușor atât în posesia unor articole vestimentare, accesorii și bijuterii, pentru noul sezon de vară, cât și a produselor cosmetice prezentate de specialiști din domeniu sau să contracteze la prețuri promoționale servicii medicale, sportive și de nutriție”, descrie Ioana Aldea. organizatorul evenimentului.

Look Festival Sibiu Programul de vizitare Sâmbătă - 10:30 – 19:00 Duminică 10:00 – 18:00

Accesul este liber Redal Expo, Strada J.S.Bach nr. 4, Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus