Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Bunăvoința în trafic, sancționată de un tirist. A luat un șofer la bătaie în Zona Industrială Vest

Bunăvoința în trafic, sancționată de un tirist. A luat un șofer la bătaie în Zona Industrială Vest

Un tânăr a fost luat la bătaie de un tirist în această dimineață în Zona Industrială Vest, după ce a oprit pentru a permite altor mașini să treacă din direcția opusă. Întreaga scenă a fost surprinsă de un participant la trafic. 

Scena a fost surprinsă de o sibiancă, aceasta povestind întreaga întâmplare. „A oprit să lase niște șoferi să intre la o fabrică din zonă și după ceva timp tiristul s-a enervat și s-a dat jos și a dat cu cotul în geam la mașina tipului. I-a dat niște palme zdravene, șoferul s-a dat jos și a mai încasat doi pumni și câteva palme”, povestește martora.

Șoferul în vârstă de 26 de ani a depus plângere împotriva tiristului. „La nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a înregistrat o plângere prin care un bărbat în vârstă de 26 de ani, din jud. Vâlcea, reclamă faptul că, în această dimineață, în jurul orei 07:20, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Salzburg din municipiul Sibiu, ar fi fost agresat fizic și verbal de către un alt conducător auto, pe fondul unui conflict spontan în trafic”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În prezent, polițiștii sibieni efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate în conflict și stabilirea situației de fapt astfel încât să fie aplicate măsuri legale în consecință, arată sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

LaFlemme

Acum 4 ani

Este de-ajuns sa citesti comentariile de pe FB la acest articol si poti sa-ti dai seama de cultura unor cetateni din Sibiu. Cine circula des pe acest drum stie ca e "de bun simt" sa lasi si pe altii sa iasa/intre pe str. Monaco (Barcelona). Conducatorii de TIR (si nu numai) ar trebui sa lase distanta fata de masina din fata. Parca asta zice legea nu?
Raspunde

Mihăiță Conservă

Acum 4 ani

Nu. Legea zice ca exista drumuri cu prioritate si drumuri fara prioritate. Niciunde nu scrie ca prioritatea este optionala. Cel cu prioritate trebuie sa nu opreasca, la fel cum cel fara prioritate trebuie sa opreasca. Exista situatii in trafic cand soferii (pe criterii pe care nu insist - bunavointa, context, etc.) incalca aceasta regula. Ori, in interpretarea acestor situatii fiecare poate considera mai mult sau mai putin. Adica eu lasam 3 masini, tu lasai 8. Eu lasam si din stanga si din dreapta, tu doar din dreapta. Legile exact asta trebuie sa vizeze (pe langa interesele personale ale liderilor de partid care dicteaza legislatia ca sa nu faca puscarie). Caror reguli ne supunem si cand. Aceste reguli, o data ce nu sunt respectate, creeaza situatii atipice si cu consecinte. Pe un drum cu prioritate nu putem sa renuntam la prioritate. Nu exista aceasta optiune.
Raspunde

Mihăiță Conservă

Acum 4 ani

Si nu bunavointa a fost sanctionata, cum nefericit a inteles jurnalista sa puna titlul acestei stiri, ci oprirea fara drept pe un drum cu prioritate. E ilogic sa merg pe scenariul ca in timp ce ii dadea palme, soferul de tir il apostrofa pe celalalt conducator auto "ii mai lasi ma sa treaca? nenorocitule care este binevoitor". Mai la-ndemana ar fi "de ce te opresti ma ... pac ". Din capul locului vreau sa ma delimitez de comportamentul primitiv al soferului de tir. dar trebuie sa fim responsabili. Sa ne informam si sa informam corect ...
Raspunde

Stefan

Acum 4 ani

Da unde ii bataia doamna/domnisoara jurnalista Balau ? Aveti alte imagini sau filmulete ? ca din cel postat nu vad bataie, doar pe soferul de tir ca impinge o data pe soferul de audi cand se apropie de el si pe urma pleaca spre tir. Halal jurnalism ...minciuna si exagerare,,, macar stergeti filmuletul ca sa nu va contrazica ceea ce ati scris.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Saint Bartolomeu

Acum 4 ani

Zic de olteni ca sunt rai si nu mai stiu cum, dar nu se uita ciobanii in propria lor ograda sa vada cate uscaturi au. Sa curga dislike urile acum, ca mi am permis sa jignesc rasa superioara sibiana. Sibieni adevarati sunt fix cei care ii tolereaza pe toti si care nu se uita la locul din care provii, ci la caracter. Ceilalti sunt doar niste ciobani frustrati.
Raspunde

Costel Pârțag

Acum 4 ani

Esti pe langa subiect vecine. Oricum e irelevant de unde e soferul. Chiar stii tu ca e sibian? E nesimtit indiferent de domiciliu. Tu, pe de alta parte, daca te citești articolul si te apuci sa insulti gratuit, chiar te crezi destept?
Raspunde

C.Nedelcu

Acum 4 ani

pana una, alta codul rutier "spune" clar cine, unde si cum acorda prioritate. Cand te trezesti "binevoitor" in trafic iti asumi consecintele. Nu te poti opri ca boul in mijlocul drumului pentru ca te-ai trezit amabil de dimineata. Esti pe drumul cu prioritate, circuli. Daca circuli in coloana, te pregatesti sa intri in intersectie si nu incurci pe nimeni, poti fi binevoitor si sa lasi 1-2 masini sa intre in trafic, dar cand opresti circulatia ca ti s-a "sculat" tie sa fii politicos inseamna ca nu ai ce cauta pe drumurile publice.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Botezatu Ioan

Acum 4 ani

„A oprit să lase niște șoferi să intre la o fabrică din zonă SI DUPA CEVA TIMP tiristul s-a enervat și s-a dat jos și a dat cu cotul în geam la mașina tipului. Asta scrie in articol. Deci idiotul de valcea s-a oprit pur si simplu sa lase sa treaca pe toti cei care veneau din contrasens. Cel tin tir a inteles, a avut rabdare si DUPA CEVA TIMP, s-a enervat. Si pentru ca s-a enervat, el e de vina, nu gibonul cu Audi care a blocat circulatia..
Raspunde

sofer

Acum 4 ani

sa inteleg ca toti nu stiti cum se circula pe acolo, fara oameni de genul acesta cum este baiatul de valcea sa dea prioritate celor din drumu secundar, trebuie sa astepti sa treaca vreo 2000 de masini, nici unul din voi nu li sa oferit prioritate din drum secundar in oras ?? daca era sibian sigur mai sareau cativa, dar asa....
Raspunde

PamPam

Acum 4 ani

Daca nu va convine cum e configurata intersectia de ce nu luati legatura cu autoritatile competente in loc sa va asteptati la "pomeni" si "bunavointa" ? Daca intersectia nu suporta atata trafic, de ce nu lasati masina acasa si circulati cu transportul in comun ? V-ati cam smecherit acolo in zona industriala, mergeti fiecare cu masina la lucru si bociti ca e aglomeratie si ajungeti greu la servici......ma crucesc cand trec pe acolo si vad parcarea de la Conti cum e plina de masini . PS: Nu intersectia e problema, nici bunavointa sau smecheria. Taxele prea mici pe propritatea masinii sunt problema !!! Sunt prea multe masini, mai trebuie rarite...... BRAVO SOFERULUI DE TIR !!!
Raspunde

Florescu

Acum 4 ani

Stimabililor aplicati asiduu regulamentul rutier cand circulati pe drumul prioritar; cand va aflati insa pe unul secundar va bucurati daca exista binevoitori ca si cel de mai sus si puteti demara. Oricare ar fi circumstantele prioritar/neprioritar violenta verbala si fizica de ce o tolerati fiindca sunteti si dvs. la fel cu TIR-istul burtos?
Raspunde

fecioara

Acum 4 ani

TIR-ist burtos este pleonasm.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

v

Acum 4 ani

poate te "calma" si pe tine tiristul.....
Raspunde

cititor

Acum 4 ani

Soferul de pe tir a prins curaj cand l-a vazut pe "binevoitorul" de 50 kg. Daca in masina care s-a oprit era o alta categorie de sofer, garantez ca ii pierea grasanului tupeul ...
Raspunde

Sfatul turnului

Acum 4 ani

Unde a filmat intreaga scenă, cu bataie? In 7 secunde am văzut o imbranceală și arcul care l-a impins inapoi pe oltean, eu din imagine realizez ca te contrazici vehement, dar constat și că s-au provocat reciproc deci e cuvantul unuia impotriva altuia, dar soferul de VL a incalcat regulamentul rutier și va trebui sa dea și el.socoteală in instanța pt că a incalcat regula priorității.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus