Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Cifrele zilei vin de la muzeele din Sibiu: câți vizitatori au înregistrat de Ziua și Noaptea Muzeelor

Cifrele zilei vin de la muzeele din Sibiu: câți vizitatori au înregistrat de Ziua și Noaptea Muzeelor

Peste 70.000 de persoane au trecut pragul celor două mari muzee din Sibiu - Muzeul Național „Samuel von Brukenthal” și Muzeul ASTRA - pe data de 18 mai, atunci când au fost marcate Ziua și Noaptea Muzeelor.

Potrivit reprezentnaților, Muzeului Brukenthal, 37.000 vizitatori au participat la maratonul de 14 ore organizat la toate sediile instituției - Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Istoria Farmaciei, Muzeul Cinegetic, Muzeul de Istorie și Muzeul de Artă Contemporană - cu prilejul Zilei și Nopții Muzeelor 2019.

muzeul brukenthal

muzeul brukenthal 2

La rândul său, administrația Muzeului ASTRA s-a lăudat că marele teritoriu unde este amplasată instituția, care a impresionat-o și pe cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost vizitat de 38.582 de persoane. „Oameni dragi, vă mulțumim! Să vă bucurați de aceste imagini! Noi le-am trăit...”, au sscris reprezentanții muzeului pe pagina de Facebook, atașând câteva poze din ziua de ieri.

muzeul astra 3

muzeul astra

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Alex

Acum 3 ani

Din pacate in Muzeul Astra a fost o tiganie fara margini. Au venit absolut toti gibonii, au umblat paznicii pana la ora 2 din noapte dupa toti betivii, iar dimineata era o mare de gunoaie in tot muzeul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus