Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Secretul unui ficat vesel și sănătos

Secretul unui ficat vesel și sănătos

Eliminarea toxinelor este o parte importantă a unei vieți sănătoase, arată specialiștii. Dacă dorești să favorizezi eliminarea toxinelor din organism precum și digestia grăsimilor, atunci ar fi minunat să știi de existența oțetului Hepatodren de la Nera Plant. El este ideal pentru afecțiunile hepatice. Conține anghinare, galbenele, oregano, armurariu, păpădie și sunătoare!

Anghinarea regenerează celulele hepatice şi întărește funcția antitoxică a ficatului. Anghinarea are un puternic efect diuretic, fiind foarte utilă în curele de detoxifiere, deoarece curăță sângele, ficatul și rinichii de toxine. Consumul de anghinare stimulează apetitul şi digestia, elimină apa și scade nivelul de colesterol.

Florile de Gălbenele reglează funcția biliară, prin principiile amare având o acțiune hipolipemiantă, coleretică.

Oregano este una din plantele mult utilizate în medicina noastră tradiţională în diferite afecţiuni: hepatită, ascită, gastrită hipoacidă, colici gastrice, atonie intestinală, halenă, aerofagie, diaree, dizenterie, anorexie, colitele de fermentație. Capacitatea antioxidanților la oregano este de 3 până la 20 de ori mai mare decât la orice altă plantă. Oregano are de 4 ori puterea antioxidanților din afine, de 12 ori mai mare ca a portocalelor și de 42 de ori mai mare ca a merelor.

În caz de colecistită și dischinezie biliară, doza e de 1-2 lingurițe de Oţet Nera Plant Hepatodren, cu 10 minute înaintea fiecărei mese sau cu 20-25 de minute înainte, dacă aveţi un apetit alimentar foarte puternic. Cura durează o lună. Și în caz de litiază biliară (pietre la fiere) Oţetul Nera Plant Hepatodren poate ameliora simptomele neplăcute.

Putem trata indigestia, aciditatea şi arsurile stomacale dacă servim la jumătate de oră după masă o soluție preparată din o linguriță de Oţet Nera Plant Hepatodren, diluată în jumătate de pahar de apă.

Otet-Hepatodren-600x600

Acest produs se găsește pe site-ul REIRAPLANT.RO, alături de multe altele la fel de benefice, create din plante naturale, atent selecționate.

Produsele Nera Plant devin treptat cele mai căutate produse, care nu pot lipsi din niciun cămin. Naturale, realizate cu cea mai mare grijă și întotdeauna binecuvântate la Mănăstirea Nera, un locaș de cult deosebit care a luat ființă în anul 1994, la inițiativa și prin strădania doctorului Pavel Chirilă, specialist în tratamente naturiste și promotor al conceptului de medicină creștină, în localitatea Slatina –Nera, satul natal al domnului doctor. Mănăstirea va fi cunoscută în scurt timp drept Mănăstirea Nera. Laboratorul Sfinții Doctori Fără de Arginți al Mănăstirii Nera a apărut în anul 2009, din dorința măicuțelor de a aduce mai aproape de oameni darurile tămăduitoare sădite de Dumnezeu în plante.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus