Joi,
09.07.2020
Partial Noros
Acum
24°C

Beneficiile oțetului de mere cu miere

12 Mai 2019 11:06

Beneficiile oțetului de mere cu miere

Potrivit specialiștilor, ne îmbolnăvim atunci când corpul nostru produce prea mult acid (pH sub 7). Ei bine, din păcate ritmul impus de societatea zilelor noastre, plin de agitație, stres și alimentație necorespunzătoare, duce exact la această creștere. Există însă un produs care echilibrează balanța – oțetul de mere cu miere.

Opusul ei – alcalinitatea – ne asigură un organism în formă, puternic și liber să se bucure de viață. Starea de alcalinitate e un mix între ceea ce mâncăm, ceea ce gândim, ceea ce simțim și câtă mişcare facem. Ştiaţi că preparatele care conţin oţet de mere cu miere reglează nivelul de alcalinitate din organism?

Pare paradoxal, dar e un adevăr confirmat de numeroase studii recente. Oţetul de mere este unul din cele mai vechi medicamente cunoscute de umanitate. Oțetul de mere este acid, dar atunci când este consumat, devine alcalin. Mierea are şi ea un pH scăzut, dar crește alcalinitatea corpului atunci când ajunge în stomac. Cele două împreună, iată, formează combinația perfectă, întrucât stopează aciditatea excesivă, creând un mediu intern cu un pH de protecție.

Iată așadar care sunt principalele beneficii ale oțetului de mere și miere

  • Obţinut prin fermentație naturală, din mere româneşti atent selecționate şi miere de albine, după o reţetă tradiţională, Oțetul Nera Plant de mere și miere păstrează proteinele solubile, aminoacizii, vitaminele, acizii graşi şi elementele minerale necesare organismului pentru o bună funcţionare.
  • Oţetul Nera Plant de mere și miere e un adevărat medicament pentru persoanele cu probleme digestive. În plus, substanţele sale nutritive îmbunătăţesc activitatea celulelor albe din sânge, previn bolile prin distrugerea viruşilor și bacteriilor.
  • Oțetul de mere și miere tratează şi previne răceala. Gâtul roșu, inflamat și durerile ce-l însoțesc pot fi eficient tratate dacă se face gargară cu soluție de oțet de mere cu miere (4linguri la o cană de apă), din trei în trei ore. De asemenea, o frecție cu oțet de mere pe tot corpul înainte de culcare este foarte eficientă pentru tratarea răcelilor însoţite de febră.
  • Oțetul de mere și miere previne și ameliorează reumatismul, datorită proprietăților sale antiinflamatoare. Timp de 3 luni se ia zilnic câte o lingură de oțet de mere și miere de albine. Substanţele conţinute de acesta împiedică procesele de îmbătrânire şi degenerare a cartilajelor şi epiteliilor. Durerile reumatice trec dacă pe locul dureros se pun cataplasme cu oțet de mere pentru minimum o oră.
  • Febra musculară. Faceţi frecții cu oțet de mere în fiecare seară, sub formă de masaj, vreme de jumătate de oră. Masați inclusiv zona frunții, dacă aveți dureri de cap.
  • Puneți oțet de mere într-un vas în camera în care obișnuiți să stați mai mult peste zi; vaporii de oțet inspirați ameliorează, de asemenea, migrenele.
  • Pentru respirația neplăcută, faceți gargară cu un amestec din oțet de mere și miere cu apă.
Otet-Mere-si-Miere--600x600

Acest produs se găsește pe site-ul REIRAPLANT.RO, alături de multe altele la fel de benefice, create din plante naturale, atent selecționate.

Produsele Nera Plant devin treptat cele mai căutate produse, care nu pot lipsi din niciun cămin. Naturale, realizate cu cea mai mare grijă și întotdeauna binecuvântate la Mănăstirea Nera, un locaș de cult deosebit care a luat ființă în anul 1994, la inițiativa și prin strădania doctorului Pavel Chirilă, specialist în tratamente naturiste și promotor al conceptului de medicină creștină, în localitatea Slatina –Nera, satul natal al domnului doctor. Mănăstirea va fi cunoscută în scurt timp drept Mănăstirea Nera. Laboratorul Sfinții Doctori Fără de Arginți al Mănăstirii Nera a apărut în anul 2009, din dorința măicuțelor de a aduce mai aproape de oameni darurile tămăduitoare sădite de Dumnezeu în plante.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus