Miercuri,
25.11.2020
Cer Senin
Acum
4°C

Biotransilvania.ro: Produse naturiste certificate ecologic create la mănăstire și livrate în Sibiu

24 Aprilie 2020 08:45

Biotransilvania.ro: Produse naturiste certificate ecologic create la mănăstire și livrate în Sibiu

Sibienii care doresc să achiziționeze produse naturiste de cea mai bună calitate, certificate ecologic, pot comanda acum de pe site-ul Biotransilvania.ro. Produsele pot fi achitate online și ridicate de la sediul din Sibiu.

Produse alimentare sănătoase, remedii naturale pentru răceli, cosmetice, suplimente alimentare, produse pentru slăbire și detergenți, din toate acestea găsiți pe biotransilvania.ro o gamă largă, pentru toate gusturile și nevoile. Spre exemplu, în perioada aceasta există la promoție un set format din loțiunea dezinfectantă Nera Plant cu ape florale, plus un set de 20 măști de protecție respiratorie la 119 lei.

”Activitatea noastră principala este să contribuim la creșterea calității vieții clienților noștri, prin furnizarea către aceștia de produse ecologice și nu numai. Distribuim o gamă variată de remedii naturiste, produse alimentare și cosmetice. În portofoliul nostru peste 80% din aceste produse sunt certificate ecologic. Suntem încântați că în portofoliu se află produsele Nera Plant, produse ecologice manufacturate cu suflet de către maicile de la Mănăstirea Nera. Datorită cererii foarte mari pentru produse dezinfectante de calitate maicile au reușit să producă în laboratorul propriu o loțiune dezinfectantă deosebită. În acest dezinfectant alcoolul este diluat cu apă florală de menta și lavanda, are adaos de glicerină, astfel fiind mai prietenos cu pielea și lasă mâinile hidratate în urma dezinfectării. Foarte multe persoane au probleme reale cu pielea în urma aplicării diverselor soluții dezinfectante. De multe ori, chiar dacă ne dezinfectam, având o piele cu probleme aceasta devine o poarta de intrare în organism pentru virusuri și bacterii. Acest produs este obținut din ingrediente 100% ecologice, are acțiune dovedită antivirala, fungicidă și bactericidă”, spune Corina Macrea, reprezentantul Biotransilvania.ro.

family protect

Loțiunea prezentată mai sus, precum și numeroase alte produse aflate la mare căutare provin din laboratorul Sfinții Doctori Fără de Arginți al Mănăstirii Nera, unde măicuțele aduc mai aproape de oameni darurile tămăduitoare sădite de Dumnezeu în plante. Produsele sunt preparate manual, după rețete proprii, cu rădăcini în vechile leacuri tradiționale şi mănăstirești. Procesele de preparare urmăresc păstrarea proprietăților naturale ale plantelor folosite, îmbinând tradiția cu știința modernă.

”Loțiunea dezinfectantă, precum și toata gama de produse Nera Plant sunt produse cu mult drag de către maici la Mănăstirea Nera, în Caraș-Severin. Ingredientele sunt naturale, majoritatea provin din flora spontană, culese cu dăruire de mâinile maicilor, după un anume calendar. Întreg procesul de producție respectă cele mai înalte standarde de calitate”, mai spune Corina Macrea.

_DSC0030_2

Pentru a facilita accesul clienților din toată țara la aceste produse extraordinare a apărut ideea înființării site-ului Biotransilvania.ro. În modul acesta atât produsele Nera Plant cât și alte produse naturiste sunt la un click distanță. Totul se face rapid și ușor, în special în aceste vremuri în care distanțarea socială este primordială.

”Atât noi cât și partenerii cu care lucrăm au standarde înalte de calitate, dorim să asiguram întreg necesarul pe care îl are un om în viața de zi cu zi. În contextul actual ne-am propus să fim alături de clienții noștri prin asigurarea necesarului de produse dedicat creșterii imunității, produse de curățenie, produse dezinfectante și de protecție. Oferim o serie de pachete atractive pentru a acoperi acest necesar. Produsele se pot comanda de pe site-ul www.biotransilvania.ro, iar pentru a scuti taxele  de transport, comenzile pot fi ridicate si de la sediul nostru din Sibiu. Așadar, puteți comanda direct de pe site, iar plata se poate efectua cu cardul, online”, spun reprezentanții site-ului.

_DSC0138

În plină pandemie provocată de noul coronavirus, tot mai mulți oameni caută produse naturale care să-i ajute la întărirea organismului. Biotransilvania.ro oferă toate produsele necesare imunizării.

”Produsele pentru imunizare au fost foarte solicitate în această perioada și, consider eu, ar trebui să facă parte din rutina noastră zilnică. La mare trecere sunt capsulele imuno-complex și pneumo-complex care conțin pulberi din plante ce vitalizează și remineralizează organismul, menținând funcția de autoapărare a organismului. Toate remediile Nera Plant se prezintă sub formă de capsule, ceai și tincturi. O altă categorie de produse, îndrăgite atât de adulți cât și de copii, sunt siropurile care contribuie la tonifierea generală a organismului, cum este siropul Tonic Vitaminizant, dar și siropul de coacăze negre. De asemenea, sunt căutate siropurile care susțin funcționarea normală a tuturor componenetelor sistemului respirator, precum siropul pneumovital, siropul gripinstop și siropul de pătlagină cu mentă. Toate aceste produse au la bază vechi rețete mănăstirești transmise din generație in generație”, concluzionează Corina Macrea.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus