Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Primarul Astrid Fodor: “Felicitări sibienilor pentru spiritul civic extraordinar“

Primarul Astrid Fodor: “Felicitări sibienilor pentru spiritul civic extraordinar“

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a transmis un mesaj prin care felicită sibienii pentru modul în care au reacționat în cursul zilei de duminică, la alegerile europarlamentare și la referendumul pe tema Justiției.

Primarul Astrid Fodor spune că este onorată să fie în fruntea unei comunități precum cea sibiană. “Sibienii au dovedit încă o dată că sunt uniți, într-o comunitate prezentă și implicată, cu un spirit civic extraordinar. Sunt onorată să fiu primar al unei comunități care a înțeles că alegerile sunt momentul în care noi putem să facem diferența prin vot. Ca cetățeni avem drepturi, dar și obligații față de această țară. Îi felicit pe sibienii care au votat acasă sau în diaspora pentru că au ales să își exercite dreptul de vot în număr atât de mare, un fapt care confirmă încă o dată spiritul nostru european“, arată primarul Sibiului, într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Astrid Fodor spune că un semnal important este și prezența la vot. “Procentul mare de participare la Referendum confirmă din nou că sibienii își doresc ca România să fie un stat de drept, fără corupție, cu o justiție imparțială și corectă, în care cetățenii să poată avea încredere”, adaugă Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Potrivit datelor Biroului Electoral Central, prezența la vot la nivelul întregului județ Sibiu a fost de 55.08% la alegerile europarlamentare (49,02% la nivel național). Pentru referendum, la nivelul întregului județ au votat 51,59% (41,28% la nivel național).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

BauBau

Acum 3 ani

Atata stie si asta ''felicitari..felicitari''.
Raspunde

Pepe

Acum 3 ani

Felicitari doamnei firea 2 pentru starea excelenta a gropilor de pe strazi!!!
Raspunde

Eka

Acum 3 ani

Pe cand si demisia dvs. ? Ati fost declarata incompatibila . Sa stiti ca simtul civic al sibienilor nu tolereaza o persoana care incalca legea in functia de primar. Dvs. doamna primar nu stiti ce inseamna simt civic , legalitate sau demnitate. Astept in continuare o urma de demnitate si sper ca veti demisiona. Sunt convinsa ca FDGR-ul va plati electoral acest derapaj moral atat de evident. Care e diferenta intre dvs. si Dragnea daca nici unul nu recunoasteti deciziile instantei ?
Raspunde

gospodina

Acum 3 ani

Gospodareste orasul ca vai de el. In Vinerea Mare., cand toata lumea avea treaba, propune orar de duminica pt. autobuze pe motiv ca bugetarii au liber. Sambata si duminica intre 2 curse ale autobuzului 15 care leaga gara de mall si Valea Aurie e o pauza de 1 ora si 40 de minute... sa vada de treburile orasului, sa mai lase felicitarile... Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor!
Raspunde

Nicu

Acum 3 ani

Multumim pentru felicitari doamna Fodor!Alegerile de ieri au aratat in Sibiu o scimbare politica majora si aparitia unei forte politice noi cotata in municipiu Sibiu la 34%,nu povesti ci voturi valabil exprimate,Alianta USRPLUS!Este politic vorbind o rivala de temut pentru FDGR si chiar pentru PNL la alegerile locale de la anul cand acestia vor avea 9 consilieri locali si 8 consilieri judeteni,pronosticul meu,sa nu prevad mai multi!
Raspunde

Luca

Acum 3 ani

Am vrea sa spunem ca si noi suntem onorati ca sunteti primarul orasului nostru ... dar ... din pacate nu putem ! Ati primit un mesaj foarte clar cand nu ati fost primita in Alianta Vestului , dar se pare ca nu va pasa .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus