Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Accident pe Ștefan cel Mare. Un bărbat lovit grav la cap refuză să meargă la spital

Accident pe Ștefan cel Mare. Un bărbat lovit grav la cap refuză să meargă la spital

Încă un șofer neatent provoacă un accident cu victime în Sibiu. De această dată, un bărbat de 49 de ani din Arad, nu s-a asigurat la schimbarea benzii și a intrat într-un autoturism condus în aceeași direcție, pe strada Ștefan cel Mare. 

Șoferul de 49 de ani conducea spre Agnita, pe banda 2. La schimbarea direcției de mers spre dreapta, acesta nu s-a asigurat, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în aceeași direcție, pe banda 1, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Potrivit reprezentanților Ambulanței Sibiu, una din persoanele implicate în accident are un traumatism cranio-cerebral acut, însă refuză transportul la spital. Cealaltă victimă, o femeie de 62 de ani, acuză dureri toracice și este transportată în stare stabilă la UPU.

WhatsApp Image 2019-05-30 at 11.52.21 AM (1) WhatsApp Image 2019-05-30 at 11.52.22 AM

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus