Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Street FOOD Festival te invită să iei parte la o călătorie culinară senzațională în perioada 6-9 iunie în Piața Mare din Sibiu

Street FOOD Festival te invită să iei parte la o călătorie culinară senzațională în perioada 6-9 iunie în Piața Mare din Sibiu

Street FOOD Festival, festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși, a început sezonul și anul acesta, iar în weekend-ul, 6-9 iunie festivalul ajunge și în Piața Mare din Sibiu.

Ediția de anul acesta se anunță a fi una și mai frumoasă decât cea de anul trecut pentru că decorul, activitățile, muzica și inclusiv truck-urile ne vor suprinde cu și mai multe preparate interesante. Pentru ca experiența de festival să fie una completă, anul acesta la Street FOOD Festival avem parte de și mai multă muzică bună. Artiști precum Robin and the Backstabbers, Soul Serenade, Next Ex, Gramofone, Kosmic Blues, Jurjak, Moon Museum și Byron vor putea fi urmăriți la Street FOOD Stange, scena principală. Iubitorii de muzică electronică se pot bucura și ei pentru că la Street FOOD Festival avem și VRTW Area cu dj-ii lor cunoscuți, unde participanții vor dansa pe ritmurile electronice.

Gurmanzii vor avea și ei de făcut alegeri grele pentru că sunt peste 40 de truck-uri cu fel de fel de preparate gustoase care așteaptă să fie descoperite la această ediție. Am vorbit de mâncare și de muzică, dar asta nu este tot pentru că cei care vor merge la festival se vor putea bucura și de alte activități, de la cinema în aer liber unde vor putea fi urmărite filmele: Povestea Iubirii, Nunta in ofsaid sau Omul care l-a ucis pe Don Quijote, până la activități pentru cei mici. Pe toată perioada festivalului cei mici sunt așteptați în Piața Mare unde vor putea să ia parte la ateliere de creație, golf, face paiting, carusel și activități cu baloane modelabile.

Mai multe nu îți spunem acum, te lăsăm pe tine să experimentezi și să savurezi pentru că te așteptă o ediție plină de viață, culoare, muzică și momente pe care să le ții minte. Mâncarea bună cu siguranță că va fi prezentă și te asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos sau să se bucure de una din activitățile din festival.

34268485_1920847167959893_8187980285078405120_o

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-I ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Programul Cultural al Street Food Festival este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Street FOOD Festival Sibiu este un eveniment realizat de: Agenția Why Not & Flavours în colaborare cu Asociația Focus Sibiu

Prezentat de: Kaufland România

O Experiență Staropramen

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Miclaus

Acum 4 ani

Solicitam prezenta unui stand cu indragitele produse romanesti traditionale ale lui nea Gigi!
Raspunde

Andu

Acum 4 ani

Apai sa ma duc sa dau 25 lei pe un sendvisel?
Raspunde

Eddie

Acum 4 ani

Andu, stai acasa, mergem noi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus