Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un copil de doi ani și unul de două luni, răniți într-un accident provocat de un camionagiu neatent

Un copil de doi ani și unul de două luni, răniți într-un accident provocat de un camionagiu neatent

Un copil de doi ani, unul de două luni și mama lor de 18 ani au ajuns la spital, după ce un autocamion a intrat în intersecție fără să acorde prioritate.

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul s-a petrecut pe DJ 106, la intersecție cu DC 55 Cașolț. Șoferul unui autocamion nu a acordat prioritate, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 28 de ani din Fofeldea, alături de care se aflau doi copii mici și mama lor, de 18 ani.

Șoferul care a produs accidentul are 37 de ani și este din Roșia, arată Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

WhatsApp Image 2019-06-03 at 10.26.29 AM

SAJ SIBIU avea un echipaj tip B în zonă, deplasându-se la altă solicitare, anunță Genu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. Salvatorii au acordat primul ajutor și au cerut sprijin, astfel că o altă ambulanță a ajuns și a preluat cele trei victime. Mama, în vârstă de 18 ani, a fost preluată cu traumatism facial, probabil de os zigomatic, copilul de două luni are traumatism cranio-cerebral acut închis și zgârieturi, iar cel de doi ani are un traumatism cranio-cerebral minor și hematom în zona frontală.

Ambulanța a transportat copiii la CPU Luther, iar mama a rămas la spital cu ei, arată sursa citată.

WhatsApp Image 2019-06-03 at 10.26.29 AM (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Sfatul turnului

Acum 4 ani

Copiii erau in scaune speciale asigurați corespunzator? Pe dracu, dacă mama abia era majoră cu copil de 2 ani, facut la 15 ani, acum poate se gândește să mai facă alți copii in loc să achiziționeze scaune pt a-i proteja pe cei damblagiti.
Raspunde

wick

Acum 4 ani

asta e tot ce poti sa zici? daca aveau copiii scaune? un bou era sa omoare 4 oameni dintre care 2 copii mici. ce pateste boul ala , asta trebuie spus ..sa se sperie cretinii de pe sosele sa nu mai omoare pe nimeni ca dorm la volan si nu le pasa. ce legatura are varsta mamei sfatosule??? tu trebuia sa fii in masina..singur.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus